Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μακρυά μαλλιά με αμυγδαλέλαιο

Τι κάνετε: Αφού λουστιτε, βάλτε στα δάχτυλα αμυγδαλέλαιο και με αυτό μασάζ στο δέρμα του καιφαλιου. Είναι τόσο απλό!


tip: Επίσης στο ξέβγαλμα τσάι απο φύλλα καρυδιάς.
Δινουν στην τρίχα περισότερη δύναμη, αντοχή και στιλπνότητα. (μποριτε να βαλετε και άλλα βότανα μέσα στο αφέψημα των φύλλων καρυδιάς: όπως δενδρολίβανο ή δάφνη).

Επίσης και αυτά τα βότανα κάνουν τα μαλλιά δυνατά και πλούσια

Όμως θα τα σύστηνα μόνο για μελαχρινές γιατί έχουν την τάση να σκουραίνουν και το χρώμα των μαλλιών. Ειδικά το δενδρολίβανο καλύπτει τις άσπρες ρίζες εξαιρετικά!

Πόσος χρόνος χρειάστηκε για να γίνουν τα μαλλιά μου πλουσιότερα και μακρύτερα. Η εντυπωσιακή διαφορά ήταν αισθητή σε λιγότερο απο δύο μήνες.

Για τέλεια φόρμα και στυλ. Μπύρα! Είναι εξαιρετικό τονωτικό που βοήθησε πολύ ως μάσκα μαλλιών την γνωστή μας Κλεοπάτρα. Απο τότε μέχρι σήμερα κάνει την δουλειά της υπέροχα! Δοκιμάστε την!

Καταργηστε όλα τα τζέλ και τα προιόντα στυλιζαρίσματος.

Για λάμψη και στιλπνότητα στα ξηρά η σγουρά μαλλάκια:

Στις άκρες των μαλλιών ενώ ακόμα είναι βρεγμένα ένα μείγμα ελαίων απο αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο και βούτυρο κακάο για να μυρίζουν υπέροχα και να φαίνονται υπέροχα.

Αν έχετε σγουρά και ξηρά, σας το συστήνω.

Τα ακριβά καλλυντικά του εμπορίου δημιουργούν ψεύτικες ανάγκες και ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας χωρίς λόγο. Για παράδειγμα παίρνεις μια μάσκα μαλλιών η οποία υπόσχεται θαύματα και μετά σου συστήνει η ίδια εταιρεία και άλλο προιόν για να απαλλαγείς απο τα υπολλείματα αυτής της μάσκας!

Extra πληροφορίες: Αξίζει να υπενθυμίσω ότι το αμυγδαλέλαιο, είναι εξαιρετικό για τις ρυτίδες των ματιών, για την φροντίδα του σώματος, των χεριών, αλλά και σαν βάση για την δημιουργία δικών σας κρεμών. Μπορείτε να το προσθέσετε μέσα στο σαμπουάν σας, (μερικές σταγόνες) μέσα στο κρεμοσάπουνο για επιπλέον φροντίδα, ή μέσα στην κρέμα σώματος.

Δείτε επίσης:
Φτιάξε κρέμα σώματος με λεβάντα!
Χαλαρωτικό πήλινγκ σώματος με καρύδα και λεβάντα
Φτιάξτε μόνοι σας σαμπουάν σε 10 λεπτά


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

kirkimagissa

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.