Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Marula oil -Sclerocarya birrea oil

Το έλαιο marula περιέχει 4 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι. Πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, εκτός από την πολύ μεγάλη περιεκτικότητα του σε βιταμίνη C, περιέχει σε αφθονία λιπαρά οξέα Ωμέγα 6 και βιταμίνη Ε. Απορροφάται αμέσως από το δέρμα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας γεγονός που το καθιστά ένα εξαιρετικό έλαιο ακόμα και για το λιπαρό δέρμα.

Ένας αληθινός θησαυρός της Μητέρας Φύσης πολύ πλούσιος σε φυσικά αντιοξειδωτικά και πρωτεϊνες, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και άριστη ενυδάτωση, θρέψη αλλά και διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Είναι καταπληκτικό για μασάζ σώματος μαλακώνει, ηρεμεί την επιδερμίδα από κοκκινίλες και ερεθισμούς, η χρήση του προλαμβάνει και μειώνει τις ραγάδες αλλά και ενθαρρύνει την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Εξαιρετικό ακόμα και για την θεραπεία των ξηρών μαλλιών.

Προσφέρει άμεση ενυδάτωση σε βάθος που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ δυνατή αντιγηραντική ιδιότητα η χρήση του αναζωογονεί τα κύτταρα, προλαμβάνει αλλά και μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές αποκαθιστά την λάμψη και φωτεινότητα του δέρματος, είναι ιδανικό για την εντατική περιποίηση της περιοχής κάτω από τα μάτια, διατηρεί το δέρμα υπέροχα απαλό, προστατεύει και βελτιώνει την υφή του δέρματος χαρίζοντας του νεανική όψη, θρέφει και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

votanakaifisi.blogspot.gr

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.