Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Το Twitter αλλάζει και θυμίζει Facebook!

Στο ανασχεδιασμένο Twitter η φωτογραφία χρήστη τοποθετείται στην πάνω αριστερή γωνία της κορυφής του προφίλ (και καταλαμβάνει πλέον περισσότερο χώρο). Επιπροσθέτως: τα βιογραφικά στοιχεία, τα tabs (Tweets, Following, Followers, Favorites, Lists), αλλά και η νέα κατηγορία Photo/Video, δημιουργούν μια εντελώς νέα εικόνα του Twitter. Ακόμα και τα tweets απεικονίζονται, πλέον, σε παράθυρα διαφορετικών μεγεθών, τα οποία διαβάζονται από αριστερά προς τα δεξιά, δηλαδή σαν μια προσομοίωση ανάγνωσης βιβλίου.

Το νέο design του Twitter αποκαλύφθηκε χάρη στον συντάκτη του Mashable, Ματ Πετρόντζιο ο οποίος επιλέχθηκε ως μέλος μιας μικρής δεξαμενής χρηστών, στους οποίους εμπιστεύτηκε το Twitter, τη δοκιμή της ανασχεδιασμένης του πλατφόρμας.Και φυσικά, ο Πετρόντζιο τράβηξε ένα screenshot του προφίλ του, για να μας δείξει τις δραστικές αλλαγές της σελίδας του χρήστη.

Η δοκιμαστική επανασχεδίαση του Twitter είναι -βέβαια- σε πειραματικό στάδιο ακόμα και δεν είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στη μορφή που το βλέπουμε. Το Twitter δεν έχει προβεί ακόμα σε κανένα σχόλιο, αν και συνηθίζει να δοκιμάζει πειραματικά τις νέες του εκδοχές, πριν τις ρίξει στην αγορά.


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Πηγή




 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.