Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Πανσέληνος στο Λέοντα

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 15 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα – 01.53 – διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και στις 23 μοίρες του ζωδίου. Πρόκειται για μια ερωτική Πανσέληνο – αφού πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα – η οποία σηματοδοτεί εξελίξεις – θετικές ή αρνητικές – σε πολλές σχέσεις. Η θετική συμμετοχή του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, θα αποδειχθεί θετική για την δημιουργία νέων σχέσεων αλλά και για την διατήρηση –ή αποκατάσταση- της ισορροπίας στις μακροχρόνιες σχέσεις. Από την άλλη το τετράγωνο του Κρόνου, θα εντείνει ακόμα περισσότερο τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν, και σε κάποιες περιπτώσεις – που η φθορά είναι ανεπανόρθωτη – θα φέρει την οριστική ρήξη. Ακόμα και σ’ αυτές τις περιπτώσεις όμως, ανοίγονται καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επερχόμενη Πανσέληνο είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες, ενώ οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί.


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 15 Φεβρουαρίου, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να δεις το μέλλον σου με αισιοδοξία. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Άρη, θα σε παροτρύνει να επισημοποιήσεις μια σχέση που διατηρείς και να ξεκινήσεις μια καινούργια ζωή με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα σε μαγέψει από τη πρώτη στιγμή. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με την Πανσέληνο, συνιστά να προσέξεις τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου που μπορεί να παρουσιάσουν κάμψη. Γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι φειδωλός στα έξοδά σου και μην παραμελήσεις σημαντικά καθήκοντα που μπορεί να επηρεάσουν την πρόοδό σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 15 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα αφιερώσεις σημαντικό μέρος του χρόνου σου στην ανανέωση του σπιτιού σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσεις ένα νέο τόπο διαμονής όπου θα νιώθεις πιο ανεξάρτητος. Η θετική συμμετοχή του Άρη, μπορεί να σε παροτρύνει να ξεκινήσεις μια νέα εργασία μέσα από τον χώρο του σπιτιού σου η οποία θα σου αποφέρει μελλοντικά κέρδη. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σου, θα πρέπει να αποφύγεις αυτό το διάστημα εντάσεις με τον σύντροφό σου, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με την Πανσέληνο, μπορεί να σημάνει ακόμα και την οριστική διάλυση της σχέσης σου, ειδικά αν ήδη έχει επέλθει φθορά.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 14ης Φεβρουαρίου, είναι αρκετά θετική για σένα, καθώς θα σε κάνει περισσότερο κοινωνικό και θα σου δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείς με αξιόλογα άτομα και να συμμετάσχεις σε ευχάριστες εκδηλώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και ίσως πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας ζωής. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, πρόκειται να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, και σε κάποια από αυτές θα βρεις το άλλο σου μισό. Ο τομέας που χρειάζεται προσοχή είναι τα επαγγελματικά σου, τα οποία δεν θα πρέπει να παραμελήσεις σε καμία περίπτωση. Φρόντισε επίσης να ακολουθείς ένα υγιεινό πρόγραμμα, ώστε να διατηρήσεις την καλή φυσική σου κατάσταση.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 15 Φεβρουαρίου, επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου, ο οποίος θα υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα το επόμενο δεκαπενθήμερο. Φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις σου ξεπερνούν κατά πολύ τα έσοδά σου και κρίνεται απαραίτητη μια αναδιοργάνωση που θα σε βοηθήσει να φέρεις μια ισορροπία. Θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν θετικά, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Στην προσωπική σου ζωή, η σχέση σου με τον σύντροφό σου, μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα λυθούν χάρη στην καλή διάθεση και των δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να μην σε ενθουσιάσει αρχικά, ίσως όμως αξίζει να της δώσεις μια ευκαιρία.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 15 Φεβρουαρίου στο δικό σου ζώδιο, σου δίνει την ευκαιρία να προβάλλεις τα ταλέντα σου, να προωθήσεις τις ιδέες σου και να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς κατάλληλα, και να υιοθετήσεις μια νέα τακτική που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλό θα είναι λοιπόν να δικτυωθείς με τους κατάλληλους ανθρώπους, τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία και να μην αποφύγεις γνωριμίες που μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά το μέλλον σου. Μέσα σ’ αυτές τις γνωριμίες μάλιστα, μπορεί να συναντήσεις και τον έρωτα της ζωής σου αν φυσικά είσαι ελεύθερος και έτοιμος για μια νέα σχέση. Προσοχή χρειάζεται το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς τα προβλήματα συνεχίζονται και απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, στις 15 Φεβρουαρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σε παροτρύνει να αποκοπείς για λίγο από τις υποχρεώσεις σου και να ψάξεις βαθιά μέσα σου για να εντοπίσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου. Αυτό που σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι τα οικονομικά σου και φαίνεσαι αποφασισμένος να αυξήσεις τις αποδοχές σου με οποιοδήποτε τρόπο. Παρά το γεγονός ότι θα έχεις κάποιες λαμπρές ιδέες, καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε παράνομη δραστηριότητα που μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με το νόμο και να επιστρατεύσεις τις ικανότητες και τη διπλωματία σου που μπορούν να σου εξασφαλίσουν εξίσου σημαντικά αποτελέσματα. Δώσε προσοχή επίσης στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, οι οποίες μπορούν να σου προσφέρουν επαγγελματική ή και συναισθηματική κάλυψη.

Ζυγός
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 15 Φεβρουαρίου, θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σένα, φίλε Ζυγέ. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα δεις πολλούς στόχους σου να υλοποιούνται, αφού τόσο οι δικές σου προσπάθειες όσο και η υποστήριξη σημαντικών προσώπων, θα σου εξασφαλίσουν τις καλύτερες προοπτικές. Με την θετική υποστήριξη του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα διαπιστώσεις ότι κάθε ενέργειά σου, φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ ακόμα και η τύχη σε οδηγεί στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να επωφεληθείς. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, αφού η σχέση σου με τον σύντροφό σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ αν είσαι ελεύθερος ένας νέος έρωτας θα μπει δυναμικά στη ζωή σου. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 15 Φεβρουαρίου, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που φέρνει σε πρώτο πλάνο την καριέρα σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες κάθε άλλο παρά θα σε ικανοποιήσουν. Το γεγονός ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με το ολόγιομο φεγγάρι, δεν αποτελεί οπωσδήποτε έναν κακό οιωνό, χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή, αφού μπορεί να σε ωθήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Θα πρέπει λοιπόν να επιστρατεύσεις όλη την υπομονή σου, ώστε να βγεις αλώβητος από αυτή την περιπέτεια. Αν πάλι έχεις ήδη εργαστεί συστηματικά και έχεις αποδείξει την αξία σου, ίσως μια σημαντική επιβράβευση βρίσκεται προ των πυλών.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 15 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα, προμηνύει τα καλύτερα για το ζώδιό σου. Με τη θετική συμμετοχή του Άρη, θα δεις πολλά όνειρά σου να πραγματοποιούνται τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική ζωή σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, η τύχη θα δουλέψει για σένα καθώς μέσα από κάποιες συναναστροφές θα σου ανοιχτούν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό επίσης, ή και άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα μπορούν να σου εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, βρίσκεσαι πια πολύ κοντά στην επισημοποίησή της, γεγονός που θα αλλάξει θετικά τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια καθοριστική γνωριμία μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 15 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί αλλαγές τόσο στα οικονομικά και επαγγελματικά σου όσο και στην ερωτική ζωή σου. Η θετική συμμετοχή του Άρη από τον τομέα της καριέρας σου, θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις ένα καλύτερο πόστο και κατ’ επέκταση να αυξήσεις τις αποδοχές σου αλλά και να μειώσεις αισθητά κάποιες οικονομικές οφειλές που σε προβληματίζουν. Από την άλλη, η αρνητική εμπλοκή του κυβερνήτη σου Κρόνου, απαιτεί κάποιες θυσίες στον ελεύθερο χρόνο σου, που ωστόσο δεν φαίνεται να σε πτοούν. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην ερωτική σου ζωή, αφού ίσως ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό που θα σε ανανεώσει, έστω και αν δεν κρατήσει πολύ.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 15 Φεβρουαρίου στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, βάζει στο μικροσκόπιο τις σχέσεις σου και σε παροτρύνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον τους. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις κάποια δεδομένα, με αποτέλεσμα να θελήσεις να αποκαταστήσεις αισθηματικές σχέσεις που έχουν κλονιστεί ή να γίνεις πιο επιφυλακτικός απέναντι σε κάποια άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Παρά το γεγονός ότι η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να ευνοείται, καλό θα είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν μια προσωρινή διάσπαση. Αντίθετα, στο χώρο της δουλειάς σου υπάρχουν διαπλοκές, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ώστε να μην σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 15 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο Λέοντα και στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί αλλαγές στα επαγγελματικά σου, στην υγεία σου αλλά και στην προσωπική σου εμφάνιση. Οι ενέργειες που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, θα αρχίσουν να αποδίδουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και να σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη κυρίως οικονομικά, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου. Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος σχηματίζει αρνητική γωνία με την Πανσέληνο, η θετική προς το ζώδιό σου θέση, σηματοδοτεί μια εύνοια από το εξωτερικό ή από νομικές υποθέσεις που θα σου εξασφαλίσει μακρόχρονη ευημερία. Η Πανσέληνος επίσης μπορεί να σε παροτρύνει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση, ή σε μια θετική αλλαγή στην εμφάνισή σου.

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

myastro.gr
Πηγή

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.