Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Υπνωτισμός,Προηγούμενες Ζωές ,Τι Ζώδιο Ήσουν Στην Προηγούμενη Ζωή Σου...

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εμπεριέχει μέσα του στοιχεία που τον καθιστούν ακόμα πιο παράξενο από όσο νομίζουμε. Αρκετά χρόνια πριν στην Λαπωνία, ο Φινλανδός ψυχίατρος δόκτωρ Ρέιμα Κάμπμαν ξεκίνησε μια μελέτη σχετική με το φαινόμενο που παρουσιάζεται όταν ο άνθρωπος βρίσκεται υπό την επήρεια της ύπνωσης. Δημιούργησε μια αρκετά μεγάλη ομάδα απαρτιζόμενη από παιδιά (έφηβους μαθητές Γυμνασίου), φροντίζοντας να χαίρουν άκρας υγείας. Υπνωτίζοντας τα, διαπίστωσε ότι τα περισσότερα από αυτά εκδήλωσαν αρκετές διαφορετικές προσωπικότητες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα από τα κορίτσια της συγκεκριμένης ομάδας έδειξε οκτώ προσωπικότητες. Στην πρώτη προσωπικότητα παρουσιάστηκε σαν κάποια Μπεσίνα που έζησε στην Βαβυλώνα πριν από 2.500 χρόνια. Η επόμενη προσωπικότητα ήταν μια ενδιάμεση κατάσταση που σχετιζόταν με το στοιχείο του νερού, ενώ αμέσως μετά παρουσιάστηκε ως κάποιος Βίνγκ Λέν που έζησε στο Νανκίν της Κίνας γύρω στα 100μχ. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ως η γυναίκα ενός Νορβηγού ψαρά που είχε γεννηθεί στο Στόρβικεν το 846. Αμέσως μετά δήλωσε πως ήταν η Ντόροθι, κόρη ενός Άγγλου πανδοχέα που γεννήθηκε στο χωριό Λότου του Νόργουιτς στα 1139. Την Ντόροθι διαδέχτηκε η Γαλλίδα Ζενεβιέν ντε Μόντ που έζησε στο Παρίσι στα τέλη του 17ου αιώνα. και την Μόντ μια άλλη κυρία μέσης ηλικίας από τη Βρετανία που τύγχανε να είναι σύζυγος ενός μέλους της βουλής των Λόρδων το 1743. Η αμέσως επόμενη προσωπικότητα ήταν μια Σουηδή χωριατοπούλα η Ιουδίθ Μάντισον που γεννήθηκε το 1800 και τέλος παρουσιάστηκε ως Καρολίνα Προκόφιεφ, κόρη ενός Ρώσου αξιωματικού, η οποία πέθανε από φυματίωση στο Λένινγκραντ μετά από την επανάσταση.

Καθώς εξελισσόταν η διαδικασία της ύπνωσης και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των διαδοχικών προσωπικοτήτων, το κορίτσι περιέγραφε με την παραμικρή λεπτομέρεια την καθημερινότητα της σε κάθε εποχή. Περισσότερο εκπληκτική ήταν ωστόσο η περιγραφή που έδωσε ως «Ντόροθι» κατά το Μεσαίωνα στην Αγγλία. Ο Δρ Κάμπμαν ανάφερε ότι ήταν η πρώτη φορά που άκουγε τόσο σαφή περιγραφή της ζωής της την περίοδο εκείνη, με λεπτομερή αναφορά τόσο σε ονόματα άλλων προσώπων αλλά και σε ακριβείς τοποθεσίες. Η διήγηση της ήταν εντυπωσιακή πάνω σε συμβάντα της περιόδου και σε αποστάσεις μεταξύ περιοχών σε μίλια. Σε ένα σημείο η Ντόροθι άρχισε να τραγουδάει ένα τραγούδι που η ίδια αποκάλεσε «Καλοκαιρινό Τραγούδι».

Ενθουσιασμένος και κατάπληκτος δήλωσε ο Δρ Κάμπμαν από την αφήγηση της 13χρονης Φινλανδέζας που ερμήνευε το τραγούδι σε μία διάλεκτο που έμοιαζε με την Αγγλική. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για ένα τραγούδι του 12ου αιώνα. Ο Κάμπμαν κάλεσε τον καθηγητή Ρόιτερ για να πιστοποιήσει με τη σειρά του ότι η γλώσσα απαγγελίας του τραγουδιού ήταν Μεσαιωνική Αγγλική. Δεν ήταν δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς πολλές από τις λέξεις. Το τραγούδι που η μικρή Φινλανδέζα είπε, δεν ήταν άλλο από το «Τραγούδι του Κούκου» του οποίου η μοναδική παρτιτούρα φυλάγεται στο Βρετανικό μουσείο σαν κάτι εξαιρετικής σημασίας δυσέρευτο.
Στη Δυτική Αγγλία ο υπνωτιστής Χένρι Μπλίθ ανακάλυψε ότι η ασθενής του Ναόμι Χένρι που καταγόταν από το Έξετερ κάθε φορά που υπνωτιζόταν ζούσε τη ζωή της Ιρλανδέζας Μαίρης Κοέν από το Κόρκ. Οι μαγνητοφωνημένες ερωταποκρίσεις που μπορούσε να ακούσει κάποιος και που είχαν ηχογραφηθεί κατά τη διάρκεια της ύπνωσης, έδιναν το στίγμα της λεπτομερούς κατάστασης που βίωνε η Χένρι σαν Μάιρη Κοέν στο Κόρκ. Πιστοποίησε ότι ζούσε στο 1790 στο αγρόκτημα «Γκρίνγκειτς». Ανέφερε ακόμα την ονομασία του πλησιέστερου χωριού «Γκρένερ». Με λεπτούς χειρισμούς ο Χένρι Μπλίθ καθοδήγησε τη Ναόμι ανάμεσα από τα στάδια του βίου από τα οποία είχε περάσει. Εκείνη αναφέρθηκε στο άρμεγμα των αγελάδων με το οποίο είχε ασχοληθεί, αλλά και στη κακομεταχείριση που υπέστη από το σύζυγό της. Η βία μάλιστα που άσκησε πάνω της, την οδηγούσε στις απανωτές αποβολές των παιδιών στα οποία έμενε έγκυος.

Σε κάποιο σημείο της ύπνωσης ο Μπλίθ κατάλαβε από τα λεγόμενα της ότι είχε προσεγγίσει ηλικιακά τα εβδομήντα της. Τότε τη ρώτησε πόσος χρόνος ζωής της έμενε ακόμα. Εκείνη του απάντησε ότι δεν θα ζούσε ακόμα για πολύ καιρό και ότι της το είπε κάποια γυναίκα Τη ρώτησε ο Μπλίθ «Πονάς πουθενά»; «Όχι, απλά τελειώνω» του απάντησε σχεδόν άμεσα εκείνη. Στην αμέσως επόμενη ερώτηση για το αν την είχε δει κάποιος ιερέας, ο Μπλίθ δεν έλαβε καμία απάντηση. Παρά την επιμονή του σε ερωτήσεις, ο υπνωτιστής δεν κατάφερε να την κάνει να μιλήσει. Ενώ εξακολουθούσε να είναι σιωπηρή, ο σφυγμός από τον αριστερό της καρπό άρχισε να χάνεται. Η αναπνοή της σταμάτησε και το πρόσωπο της άλλαξε χρώμα. Έδειχνε πεθαμένη. Η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ήταν ηλεκτρισμένη. Η ένταση και ο φόβος ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα και των υπολοίπων παρευρισκομένων στο χώρο. Τόσο η γυναίκα του υπνωτιστή όσο και ένας δημοσιογράφος από την «Ντέιλι Εξπρές» τρομοκρατημένοι πίστεψαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Εκείνη τη στιγμή ο πνευματιστής έσκυψε στο αυτί της Ναόμι λέγοντας της «Είσαι ασφαλής και εγώ είμαι μαζί σου». Τότε η υπνωτισμένη γυναίκα άρχισε σιγά σιγά να αντιδράει. Ο σφυγμός της επανερχόταν σταδιακά ενώ σε λίγο είχε αποκατασταθεί και η αναπνοή της. Το πρόσωπο της ξαναπήρε το κανονικό χρώμα, αλλά ο Μπλίθ πίστεψε ότι για πέντε τουλάχιστον δευτερόλεπτα κάθε ίχνος ζωής είχε χαθεί από πάνω της.

Το συμβάν τάραξε τα νερά στους κόλπους της Εγγλέζικης κοινωνίας. Ο κόσμος επηρεάστηκε αρκετά από το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντέιλι Εξπρές», καθώς έγινε αναφορά και στους κινδύνους που επιφυλάσσουν τέτοιου είδους απόπειρες με αναδρομές σε προηγούμενες ζωές. Ο Μπλίθ ωστόσο δεν τα παράτησε και συνέχιζε να υποβάλλει την ίδια ασθενή σε υπνωτισμό. Την επόμενη φορά η Ναόμι έζησε τη ζωή κάποιας άλλης κοπέλας, της Κλάρις Χέλιερ από το Μπρίστολ που έζησε στα τέλη του προηγούμενου αιώνα.

Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι η ύπνωση είναι μια εναλλακτική κατάσταση της συνείδησης. Πιστεύεται δηλαδή, ότι ο υπνωτισμένος βρίσκεται σε κατάσταση έκστασης, από την οποία μπορεί μόνο να βγει με εντολές του υπνωτιστή. Η έρευνα όμως αποδεικνύει ότι δεν είναι έτσι. Μελετώντας το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα ενός ατόμου κατά τη διάρκεια της ύπνωσης εξάγουμε το συμπέρασμα ότι δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από εκείνο ενός ανθρώπου ξύπνιου που βρίσκεται σε χαλάρωση. Άρα το βέβαιο είναι ότι με την ύπνωση, ο υπνωτισμένος δεν χάνει τη δύναμη της θέλησης του.
Η ύπνωση είναι μια μορφή κοινωνικής αλληλεπίδρασης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια της, ο υπνωτιστής ζητά από τον υποβαλλόμενο να υπακούσει σε διάφορες εντολές και εκείνος υπακούει, όχι επειδή ο υπνωτιστής του το επιβάλλει με κάποια δύναμη, αλλά γιατί ο υπνωτιζόμενος εκείνη τη στιγμή στην κατάσταση που βρίσκεται, νιώθει από μόνος του την ανάγκη να το κάνει.

Όπως όλα δείχνουν ο υπνωτισμός ανοίγει δρόμο στη διερεύνηση της ανθρώπινης συνείδησης και φανερώνει τις ικανότητες που κρύβονται μέσα μας.
Η υποβολή σε τέτοιου είδους φαινόμενα και πειραματισμούς όσο υπάρχει το ανθρώπινο είδος δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Είναι φυσικό ο άνθρωπος να ακολουθεί πάντα τους δρόμους της αναζήτησης. Πόσο δε μάλλον όταν αφορά σε τέτοιου είδους αναζήτηση, μέσα από την οποία προσδοκεί να βρει στοιχεία για τις ρίζες και την ύπαρξη του.

Τι ζώδιο ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν ειδικά κέντρα Παραψυχολογίας, που ασχολούνται με τη μετενσάρκωση, καθώς και με το θέμα των προηγούμενων ζωών ενός ανθρώπου. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων, που κουβαλάνε τραύματα, ταλέντα, αλλά και συναισθήματα από άλλες ζωές τους. Κάθε άτομο ζει τόσες ζωές, όσες χρειάζεται για να φτάσει το Τέλειο.
Καταλαβαίνουμε , λοιπόν, ότι ο χαρακτήρας μας εξαρτάται και από προηγούμενα βιώματα και ότι κάθε φορά που ερχόμαστε στη ζωή, σκοπός είναι να βελτιώσουμε την ψυχή μας, για να μειώσουμε το καρμικό βάρος. Βρείτε τι ζώδιο ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας και μάθετε περισσότερα για το χαρακτήρα σας!

Αν έχετε γεννηθεί:

Από 19/06/1930 - 06/01/1932
Από 29/01/1949 - 31/12/1949
Από 01/01/1950 - 17/08/1950
Από 11/09/1967 - 03/04/1969
Από 21/04/1986 - 08/11/1987

Ήσασταν Κριός: Σε προηγούμενες ζωές κάνατε μεγάλες θυσίες για άλλους ανθρώπους, έχοντας τρομερή ευαισθησία και έτσι καταλήγατε πάντα αποδιοργανωμένοι. Πολλές φορές ξεφεύγατε από το δρόμο σας, ψάχνοντας να βρείτε ποιός πραγματικά είστε και κάνατε πράγματα, που δεν ήταν ακριβώς προς όφελός σας... Κύριο πρόβλημά σας ήταν το "Υπαρξιακό" και περνούσατε μεγάλες περιόδους απογοήτευσης. Πολύ συχνά χάνατε τον έλεγχο, ιδίως όταν πιεζόσασταν. Σας άρεσε η μουσική και οι τέχνες και θα σας χαρακτήριζε κανείς εκλεπτυσμένα άτομα.
Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε και τώρα έτσι. Αυτό που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την αναποφασιστικότητα σας, να κατασταλάξει σε σωστές σκέψεις και να πάρετε αποφάσεις είναι η Γνώση. Για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, πρέπει να μάθετε να σκέφτεστε με το μυαλό και όχι με την καρδιά. Λέξη κλειδί = Αυτοκριτική.

Από 12/07/1947 - 28/01/1949
Από 22/02/1967 - 10/09/1967
Από 02/10/1984 - 20/04/1986

Ήσασταν Ταύρος: Σε προηγούμενες ζωές ήσασταν επιθετικοί, καταστρεπτικοί, με ασταθή χαρακτήρα και σεξομανείς. Δεν είχατε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και πιστεύατε ότι όλοι ήταν εναντίον σας. Ήσασταν συνεχώς τρομαγμένοι και συνήθως λόγω καχυποψίας δείχνατε αμυντική συμπεριφορά. Είχατε τάσεις φυγής και όταν τελικά αποφασίζατε να φύγετε αφήνατε πίσω σας ...συντρίμμια και καταστρέφατε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Είναι πολύ πιθανό και τώρα να είστε δύστροποι, να σκαλίζετε συνεχώς το παρελθόν και να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το "θέλω" από το "χρειάζομαι". Πρέπει να πάψετε να κοιτάτε πίσω και να τρέμετε διαρκώς μήπως πληγωθείτε. Μην θεωρείτε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες λάθος, αλλά εναρμονίστε τις με τη γλυκύτητα και τη γαλήνη.

Από 24/12/1945 - 11/07/1947
Από 06/08/1964 - 21/02/1966
Από 15/03/1983 - 01/10/1984

Ήσασταν Δίδυμοι: Σε προηγούμενες ζωές λειτουργούσατε πολύ νευρικά. Η ψυχή σας ήρθε σε αυτή τη ζωή με υπολείμματα αγριότητας. Δεν εκτιμούσατε τη γνώμη των άλλων και ήσασταν ο τύπος του ανθρώπου που τα ξέρει όλα. Δεν σας άρεσε να σας απαγορεύουν και αντιπαθούσατε τις ευθύνες. Συνήθως αγνοούσατε τους άλλους με ένα περίεργο τρόπο. Σας έλειπε η κοινωνικότητα και το τακτ της συνδιαλλαγής, αλλά ήσασταν άνθρωπος της κουλτούρας.
Σε αυτή τη ζωή καλό είναι να "δουλέψετε" με τα κατάλοιπα βίας από προηγούμενες ζωές που τα βγάζετε τις πιο ακατάλληλες στιγμές, να σταματήσετε να είστε αρνητικός, να σέβεστε τη γνώμη των άλλων και να προσέχετε τους τρόπους και το φέρσιμο σας. Το πεπρωμένο σας είναι να κατανοήσετε τον κόσμο και τον εαυτό σας.

Από 04/06/1944 - 23/12/1945
Από 14/01/1963 - 05/08/1964
Από 26/08/1981 - 14/03/1983

Ήσασταν Καρκίνος: Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις εκτιμούσατε και σεβόσασταν τους γύρω σας. Εργαστήκατε σκληρά για δύναμη και αναγνώριση. Είχετε αυτοεκτίμηση, αναλαμβάνατε συνεχώς ευθύνες και υποχρεώσεις και η αποτυχία σας έφερνε αλεργία. Ήσασταν μυστικοπαθής και δεν αφήνατε τους άλλους να μπουν στην προσωπική σας ζωή. Ως ψυχρός υπολογιστής πετυχαίνατε πάντα το στόχο σας.
Σε αυτή τη ζωή ήρθατε για να μάθετε το "Δούναι και Λαβείν". Πρέπει να μάθετε να ζητάτε συγνώμη όταν πρέπει και όταν είστε άδικοι και να είναι περισσότερο ειλικρινείς. Επειδή ωφεληθήκατε από προηγούμενες ζωές στο να "παίρνετε", έτσι τώρα είστε εδώ για να δώσετε, να προσφέρετε και έτσι να αισθανθείτε ευτυχείς. Τέλος, από άνθρωπος της ύλης θα γίνετε άνθρωπος της φύσης.

Από 16/11/1942 - 03/06/1944
Από 04/07/1961 - 13/01/1963
Από 06/02/1980 - 25/08/1981
Από 18/09/1998 - 31/12/1999

Ήσασταν Λέων: Σε προηγούμενες ζωές περάσατε μεγάλες περιόδους μοναξιάς και απομόνωσης. Πληγωνόσασταν πάντα από τις κινήσεις των άλλων και αναζητούσατε την πραγματική φιλία. Δεν ανεχόσασταν να ρεζιλεύονται τα πιστεύω σας και σας χαρακτήριζε μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ήσασταν υπερήφανοι, λίγο ατομιστές και διαφέρατε από τους άλλους. Ποτέ δεν σας ένοιαζε η κοινωνία και τα ήθη της, αλλά ενδιαφερόσασταν για τον κόσμο που είχατε δημιουργήσει στο μυαλό σας.
Η μεγαλύτερη σας δυσκολία στις προηγούμενες, αλλά και σε αυτή τη ζωή είναι η έλλειψη ελέγχου. Μέχρι και σήμερα αναζητάτε τη μοναξιά αν και τελικά δεν είστε ικανοί να ζήσετε χωρίς τους άλλους ανθρώπους, γιατί έχετε ανάγκη από το θαυμασμό τους. Έχετε δύναμη και αν τη χρησιμοποιήσετε σωστά μπορείτε να πετύχετε πολλά στη ζωή σας. Όμως ο εγωισμός σας δε σας αφήνει να δείτε τον αληθινό εαυτό σας. Χρειάζεστε ανεξαρτησία και ελευθερία. Θα τελειοποιηθείτε ως άτομο όταν κοιτάξετε όχι μόνο το δικό σας όφελος αλλά και των άλλων. Έχετε ηγετικές ικανότητες, που αν τις χρησιμοποιήσετε σωστά θα ξεπεράσετε πολλά ανατρεπτικά βιώματα από την προηγούμενη σας ζωή που σας έκαναν να νιώθετε μειονεκτικά.

Από 28/04/1941 - 15/11/1942
Από 09/12/1959 - 03/07/1961
Από 20/07/1978 - 05/02/1980
Από 28/02/1997 - 17/09/1998

Ήασταν Παρθένος: Σε προηγούμενες ζωές είχατε την τάση να ασχολείστε με τον πόνο των άλλων. Προσπαθούσατε πάντα να μην πληγώνετε τους ανθρώπους καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να λέτε τι πραγματικά αισθανόσασταν. Τις περισσότερες φορές, όμως, σας ήταν αδύνατον να πείτε όχι. Ακόμη, είχατε ασυνήθιστα δυνατή διαίσθηση, αλλά συγχρόνως ήσασταν εξαρτημένοι. Οι γύρω σας μπέρδευαν την ευγένεια με την αδυναμία.
Συνεχώς μέχρι και σήμερα πρέπει να πολεμάτε την τάση που έχετε να τα παρατάτε. Έχετε αληθινό πάθος για την ανθρωπότητα και είστε τελειομανής. Πρέπει να εργαστείτε πολύ για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να δείτε την πραγματική αλήθεια και να σταματήσετε την ονειροπόληση. Δυστυχώς στον κόσμο δεν υπάρχει μόνο αγάπη και ειρήνη. Ήρθατε σε αυτή τη ζωή για να αυτοπειθαρχηθείτε και να μάθετε να ζείτε το Παρόν. ¶ν ξεπεράσετε τις δεισιδαιμονίες των προηγούμενων ζωών θα κατανοήσετε και θα εκτιμήσετε τη Θεϊκή ουσία.

Από 10/10/1939 - 27/04/1941
Από 22/05/1958 - 08/12/1959
Από 30/12/1976 - 19/07/1978
Από 12/08/1995 - 27/02/1997

Ήσασταν Ζυγός: Σε προηγούμενες ζωές ήσασταν ματαιόδοξοι, εγωιστές, αντιδραστικοί και είχατε φοβερή ενέργεια. Πολλές φορές είχατε έντονο το αίσθημα της ζήλιας και αυτό σας αποδυνάμωνε. Ο εγωισμός σας δεν σας άφηνε να δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος ή ακόμα και να συμβουλευτείτε άλλους ανθρώπους.
Σε αυτή τη ζωή ήρθατε για να μάθετε πως δεν είστε μόνοι και πως πρέπει να μοιράζεστε. Πρέπει να μάθετε πως δεν έχει σημασία αν κανείς χάσει ή αν κερδίσει, αλλά πως είναι μέρος ενός πολύ ενδιαφέροντος παιχνιδιού. Επειδή είστε νάρκισσοι είναι πιθανό στο γάμο σας να προκαλέσετε δυσκολίες. Πρέπει να μην απαιτείτε τα πάντα για τον εαυτό σας και να ικανοποιείτε μόνο τις ανάγκες του. Μην αυτοπροβάλλεστε. Περιορίστε το εγώ σας και καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκες.Πρέπει να μάθετε να αγαπάτε χωρίς συμφέρον και να συνεργάζεστε με τους συνανθρώπους σας.

Από 22/03/1938 - 09/10/1939
Από 05/11/1956 - 21/05/1958
Από 13/06/1975 - 29/12/1976
Από 22/01/1994 - 11/08/1995

Ήσασταν Σκορπιός: Σε προηγούμενες ζωές είχατε συνηθίσει να κάνετε τα πάντα με τον πιο δύσκολο τρόπο. Ξοδεύατε περισσότερο χρόνο και ενέργεια από ότι έπρεπε. Νιώθατε ανασφαλείς και ευαίσθητοι. Πάντα αισθανόσασταν ότι σας έλειπε η ικανοποίηση. Θέλατε συνεχώς να αποκτάτε περισσότερα κι έτσι δεν μπορούσατε να απολαύσετε αυτά που είδη είχατε. Συνήθως ήσασταν δύστροπος και επίμονος και είχατε μια μόνιμη αίσθηση αποτυχίας.
Σε αυτή τη ζωή προσπαθείστε να ξεχάσετε τα βιώματα των προηγούμενων ενσαρκώσεων. Οι εμπειρίες σας, σας έχουν διδάξει να κοιτάζετε μόνο εμπρός. Σιγά σιγά θα μάθετε να απορρίπτετε ο,τιδήποτε σας επηρεάζει αρνητικά. Πρέπει να αποκτήσετε αυτοεκτίμηση και πειθαρχεία. Ίσως να χρειαστεί να περάσετε μεγάλες περιόδους μοναξιάς. Από τις προηγούμενες ζωές σας κουβαλάτε ένα επιπλέον βάρος. Πρέπει να μετατρέψετε "το βαρύ σε ελαφρύ". Μπορείτε να καταφέρετε την αναγέννηση.

Από 02/09/1936 - 21/03/1938
Από 13/04/1955 - 04/11/1956
Από 23/11/1973 - 12/06/1975
Από 05/07/1992 - 21/01/1994

Ήσασταν Τοξότης: Σε προηγούμενες ζωές ήσασταν διχασμένοι, αναποφάσιστοι κα ανασφαλείς. Συνήθως ήσασταν μοιρασμένοι σε δύο καταστάσεις. Ποτέ δεν δίνατε σημασία και προσοχή σε ένα μόνο πράγμα και δυσκολευόσασταν να δώσετε όλο σας τον εαυτό. Πάντα πήγαινατε όπου φυσούσε ο άνεμος και φερόσασταν υποκριτικά. Όταν σας καταπίεζαν ή νιώθατε δέσμευση γινόσασταν νευρικοί και υπερκινητικοί.
Σήμερα είστε πάντα προγραμματισμένοι και τρέχετε να προλάβετε όλους και όλα, όμως στο τέλος της ημέρας δεν έχετε καταφέρει και πολλά. Έτσι αναγκάζεστει μόνιμα να αλλάζετε γνώμη για τα πάντα. Η απαισιοδοξία και η αστάθεια δε σας αφήνουν να δείτε την πραγματική αλήθεια για τον εαυτό σας. Έχετε λαμπερό μυαλό και είναι κρίμα να το χαραμίζετε σε κουτσομπολιά και υποκρισίες. Αν προχωρήσετε με τη λογική θα βρείτε την ισορροπία. Ξεπεράστε την αναποφασιστικότητα και την αστάθεια και θα καταφέρετε να δείτε την πραγματική αλήθεια για το συμφέρον σας.

Από 13/02/1935 - 01/09/1936
Από 03/10/1953 - 12/04/1955
Από 06/05/1972 - 22/11/1973
Από 16/12/1990 - 04/07/1992

Ήσασταν Αιγόκερως: Σε προηγούμενες ζωές ήσασταν το αιώνιο παιδί που ήθελε πάντα να τραβάει την προσοχή όλων των άλλων. Όταν είχατε προβλήματα που ήθελαν άμεση λύση προτιμούσατε να το κάνουν άλλοι αντί εσάς, προκειμένου να προστατευθείτε από την καταστροφή. Πάντα είχατε έντονα συναισθήματα και στεναχωριόσασταν για τα προβλήματα των άλλων. Κοίταζατε συνεχώς το παρελθόν και προσπαθούσατε να το συγκρίνετε με το παρόν.
Σε αυτή τη ζωή οι προσωπικές σας δυσκολίες σας αφαιρούν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα. Καλύτερα θα ήταν να λειτουργείτε μεθοδικά και πρακτικά και όχι συναισθηματικά (μπορείτε!). Ακόμη και σήμερα φέρεστε ανώριμα και προκειμένου να μην αναλάβετε ευθύνες, "τα ρίχνετε" σε άλλους. Πρέπει να συντονιστείτε, να ωριμάσετε και να γίνετε υπέυθυνοι. Έτσι μόνο θα ικανοποιηθείτε και θα ευτυχήσετε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε ένα ιδανικό, έναν σκοπό, ένα πρόσωπο πιο σημαντικό από την προσωπική σας ζωή. Έτσι θα καταλάβετε τον προορισμό σας.

Από 26/07/1933 - 12/02/1935
Από 16/10/1970 - 05/05/1972
Από 29/05/1989 - 15/12/1990

Ήσασταν Υδροχόος: Σε προηγούμενες ζωές ήσασταν υπερηφάνοι, αν όχι αλλαζόνες, και θεωρούσατε ότι άνηκατε σε ένα κύκλο "σπέσιαλ" ανθρώπων. Πάντα βάζατε τον εαυτό σας ψηλότερα από τους άλλους. Η αξιοπρέπεια για σας χτιζόταν με το εγώ σας και παρ' όλο που καταλάβαινατε πόσο εγωιστικό ήταν αυτό εξακολουθούσατε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια.
Και σε αυτή τη ζωή έχετε δύσκολο χαρακτήρα και γίνεστε δύσκολα αποδεκτοί. Θέλετε όλοι δίπλα σας να σας θαυμάζουν και να σας χειροκροτούν. Δεν μπορείτε τις μέτριες καταστάσεις γιατί θεωρείτε ότι σας αξίζει πάντα η κορυφή. Σε κάποιες στιγμές στη ζωή σας είστε ικανοί να χρησιμοποιήσετε τους άλλους για να πετύχετε. Θα βρείτε την ευτυχία όταν πάψετε να ενδιαφέρεστε μόνο για τον εαυτό σας. Αν δεν τα καταφέρετε, τότε είναι σίγουρο ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας θα το περάσετε μόνοι. Πρέπει να απελευθερωθείτε από τα δεσμά των προηγούμενων ενσαρκώσεων και να κατανοήσετε ότι η αποστολή σας σε αυτή τη ζωή είναι να δείτε τους συνανθρώπους σας από την ανθρώπινη πλευρά.

Από 07/01/1932 - 25/05/1933
Από 18/08/1950 - 07/03/1952
Από 04/04/1969 - 15/10/1970
Από 09/11/1987 - 28/05/1989

Ήσασταν Ιχθύες: Σε προηγούμενες ζωές ζούσατε σε ένα δικό σας κόσμο και είχατε την ιδέα ότι όλα ήταν τέλεια. Συνήθως πήγαινατε αντίθετα από τα καθιερωμένα και αδιαφορούσατε για το τι θα πουν οι άλλοι. Είχατε πολλές νευρικές διαταραχές και ψάχνατε τρόπους να θεραπευτείτε. Πάντα πίστευατε πως ο κόσμος ήταν γεμάτος κινδύνους και αμφιβάλλατε για τους πάντες και τα πάντα. Είχατε έντονα σεξουαλικά προβλήματα και αυτό γιατί φοβόσασταν την αισθηματική απογοήτευση από το σεξ. Ήσασταν πουριτανοί και συναισθηματικά ψυχροί.
Σήμερα είστε υπερβολικά αναλυτικοί, έχετε δηλαδή την τάση να αναλύετε τα πάντα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Αυτό σας κάνει να ασχολείστε τις περισσότερες φορές με ασήμαντα πράγματα και να χάνετε τον αληθινό σας στόχο. Πρέπει να ξεπεράσετε τις φοβίες που έχετε για τον κόσμο. Έχετε αξιοσημείωτο ένστικτο και έτσι μπορείτε πιο εύκολα να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας.

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

psixologikosfaros.gr

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.