Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το περίφημο τσάι (Yogi Tea) του Yogi Bhajan

Τσάι με εξαιρετικές ιδιότητες. Είναι ενεγειακό, αντιοξειδωτικό, καθαρίζει το αίμα, κατά της γρίπης, τονώνει το νευρικό σύστημα. Η συνταγή έχει δοθεί από τον Yogi Bhajan.
Συστατικά
4 λίτρα νερό
30 γαρύφαλα
30 ολόκληρους σπόρους κάρδαμο
30 κομμάτια πιπέρι μαύρο ολόκληρο
4 – 5 ξυλάκια καννέλα
10 λεπτές φετούλες πιπερόριζα
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο τσάι
Προεραιτικά μπορείτε να προσθέσετε γάλα και/ ή μέλι. Ωστόσο το γάλα θα εξουδετερώσει σε κάποιο βαθμό την αποτελεσματικότητα του ροφήματος.
Οδηγίες
βράζετε το νερό.
Προσθέστε όλα τα μπαχαρικά αλλά όχι το τσάι και αφήστε να βράσουν μισή ώρα σκεπασμένα. Όσο περισσότερο το αφήσετε, τόσο πιο δυνατό θα γίνει το τσάι σας.


Πορσθέστε το μαύρο τσάι και αφήστε το να σιγοβράσει για άλλα 5 λεπτά.
Διατηρείται στο ψυγείο το πολύ 10 μέρες. Καλό είναι ωστόσο μέσα στην εβδομάδα να έχει καταναλωθεί για καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας





 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.