Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Σωστή επιλογή σχήματος φρυδιών

"Τα φρύδια είναι το σημαντικότερο σημείο πάνω σε ένα πρόσωπο,διαμορφώνει το βλέμμα και το ύφος άλλα διορθώνει και τις μικρές ατέλειες". Τα σωστά σχηματισμένα φρύδια ολοκληρώνουν το μακιγιάζ άλλα το αναδεικνύουν ταυτόχρονα. Έτσι αν αποφασίσετε να φτιάξετε τα φρύδια σας και να δώσετε ένα σχήμα σωστό και όμορφο καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

Η επιλογή του πάχους και σχήματος είναι καθαρά βασισμένα πάνω στο πρόσωπο σας,δηλαδή αν έχετε έντονα και μεγάλα χαρακτηριστικά δεν μπορείτε να έχετε πολύ λεπτά φρύδια και το αντίθετο.

Πρέπει να υπάρχει αρμονία και ισορροπία.

Το μήκος πάντα βγαίνει από τα μετρήματα που γίνονται πάνω στο πρόσωπο σας οπότε δεν πρόκειται να βγει πότε λάθος.

Η γωνία η καμπύλη καθορίζεται από το σχήμα του υπόλοιπου προσώπου,δηλαδή αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο τότε τα φρύδια σας θα πρέπει να έχουν ένα έντονο τόξο για να μειώσει την στρογγυλάδα αυτή.

Αν έχετε τριγωνικό πρόσωπο τότε τα φρύδια θα πρέπει να αποκτήσουν μια καμπύλη.

Γι όλα τα πρόσωπα υπάρχει και το ιδανικό σχήμα φρυδιών.



* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


Πηγή Beleza Make up Artist

Beauty Time!!!

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας
 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.