Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η DIY μάσκα που θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς την ακμή

Αν τα σπυράκια δεν λένε να φύγουν από την επιδερμίδα σου, βρήκαμε την κατάλληλη μάσκα για να τα απωθήσεις.

Πώς θα φτιάξεις μια μάσκα προσώπου που θα αφήσει το δέρμα σου λείο και καθαρό; Δες τα βήματα.
Tι θα χρειαστείς

2 ασπράδια από αυγά

2-3 κουταλιές φρέσκο χυμό πορτοκαλιού

Βρώμη περίπου μια χούφτα

Πώς θα φτιάξεις τη μάσκα

Χτυπήστε καλά τα ασπράδια, προσθέστε το χυμό πορτοκαλιού και σταδιακά τη βρώμη. Ανακατέψτε πολύ καλά το μείγμα να γίνει κρεμώδες και κολλώδες, αν χρειαστεί προσθέστε περισσότερη βρώμη.

Απλώστε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο και λαιμό και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε πολύ καλά με άφθονο χλιαρό νερό.

Το ασπράδι του αυγού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες που δρουν κατά της ακμής, το πορτοκάλι είναι φυσικό καθαριστικό, προσφέρει ελαφριά απολέπιση, επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη C που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και δρα κατά της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Η βρώμη προσφέρει απολέπιση, απομακρύνει τους ρύπους, το περιττό σμήγμα και τα βακτήρια από τους πόρους και αφήνει το δέρμα λαμπερό.

Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.