Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

5+1 χρήσιμα tips για να διαλέξετε το σωστό χρώμα κραγιόν για εσάς

Η επιλογή του σωστού κραγιόν είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες, ενώ οι οι αμέτρητες αποχρώσεις που υπάρχουν κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή του χρώματος που θα κολακεύει τον τόνο του δέρματός σας. Μια λανθασμένη επιλογή μπορεί να δώσει στους άλλους την εντύπωση ότι «προσπαθείτε υπερβολικά», γι’ αυτό δείτε 6 πολύ χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να μάθετε να διαλέγετε το καλύτερο για εσάς!
1. Καθορίστε το χρώμα του δέρματος σας
Αυτό είναι το σημαντικότερο βήμα για να διαλέξετε στη συνέχεια το σωστό κραγιόν. Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν το χρώμα του δέρματος τους, αν ωστόσο δεν είστε σίγουρες για το δικό σας, μπορείτε να ζητήσετε τη συμβουλή μιας ειδικού από τα καταστήματα καλλυντικών. Αυτή θα μπορέσει να σας ξεδιαλύνει το τοπίο και να σας κατευθύνει σωστά για το τι χρώμα δέρματος έχετε.
2. Για ανοιχτόχρωμο δέρμα


Πολλές γυναίκες έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και είναι πολύ δύσκολο να φορέσουν κάποια συγκεκριμένα χρώματα. Τα κοραλοκόκκινα και τα ροζ είναι τα καλύτερα γι’ αυτού του είδους τον τόνο δέρματος. Αντιθέτως, οι σκούρες αποχρώσεις στα κραγιόν θα κάνουν μεγάλη αντίθεση με το δέρμα σας, πράγμα που δεν θέλετε να συμβεί. Το σωστό είναι το κραγιόν σας να τονίζει διακριτικά το πρόσωπο σας και όχι να δείχνει κάτι το δυσανάλογο.
3. Για σταρένιες ή μεσαίου χρώματος επιδερμίδες
Εάν η επιδερμίδα σας είναι σταρένια ή λίγο μαυρισμένη, δοκιμάστε χρώματα που θα σας κάνουν να δείχνετε μαυρισμένη και θα εξισορροπούν τον σταρένιο τόνο σας. Επιλέξτε λοιπόν πιο σκούρες ροζ και κόκκινες του cranberry αποχρώσεις, καθώς και κεραμιδί. Το κόκκινο είναι πολλές φορές το πιο δύσκολο χρώμα για να φορεθεί, αλλά αν έχετε λιγάκι σκούρο τόνο δέρματος μπορείτε να φορέσετε μια λίγο πιο σκούρα απόχρωση.
4. Δοκιμάστε το πριν το αγοράσετε
Μην παραπονιέστε αν πήρατε ένα κραγιόν χωρίς να το δοκιμάσετε, με αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που περιμένατε. Η δοκιμή είναι must! Δεν μπορείτε να ξέρετε πως ακριβώς είναι στα χείλη σας αν δεν το φορέσετε, αφού πολλές αποχρώσεις δεν είναι τόσο έντονες όσο φαίνονται. Αν ωστόσο δεν έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε στα χείλη σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλιά καλή μέθοδο του χεριού. Αυτό θα σας δείξει επίσης πως θα φαίνεται στο πρόσωπο σας χωρίς μακιγιάζ, κάτι που αποτελεί πάντα ένα χρήσιμο στοιχείο.
5. Η απόχρωση των μαλλιών παίζει επίσης σημαντικό ρόλο


Αν έχετε ανοιχτά κόκκινα μαλλιά, δεν θα προτείναμε να φορέσετε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Αυτό θα δημιουργήσει σύγχυση στους ανθρώπους που σας κοιτούν, αφού θα «καταπιεί» όλο το πρόσωπο σας. Σιγουρευτείτε πως φοράτε κάτι που αναδεικνύει και τονίζει τα μάτια σας, αντί να «εξαφανίζει» τελείως ότι υπάρχει ανάμεσα στα μαλλιά και τα χείλη σας. Αν πάλι έχετε πιο σκούρα μαλλιά, τα απαλά ροζ θα αντισταθμίσουν την αντίθεση και θα έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.
6. Διατήρηση
Αν έχετε διαλέξει το σωστό για εσάς χρώμα, πρέπει να το κάνετε να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο! Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα χείλη σας κάνουν πολλά πράγματα και κάποια στιγμή ξεθωριάζουν και δείχνουν γυμνά. Γι’ αυτό έχετε πάντα μαζί το κραγιόν σας ή σιγουρευτείτε πως το έχετε στο γραφείο σας για να το ανανεώσετε όποτε χρειαστεί!

Πηγή

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.