Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οι τροφές που θα διώξουν την κοιλιά του καλοκαιριού

Επιστρέψατε από τις καλοκαιρινές διακοπές και μαζί με την ανάμνηση «φέρατε» μαζί και μερικά επιπλέον κιλά που έχουν συσσωρευτεί γύρω από την κοιλιά;

Πριν σπεύσετε να τα βάψετε μαύρα, οι διατροφολόγοι έρχονται να δώσουν τη λύση, αποκαλύπτοντας τις τρεις τροφές που σε συνδυασμό με ήπια γυμναστική εγγυώνται τη γρήγορη καύση του λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Βρώμη

Όχι μόνο μας χορταίνει, επειδή είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, αλλά μας αποτρέπει και να φάμε στη συνέχεια οτιδήποτε ανθυγιεινό βρούμε μπροστά μας, ενισχύοντας το αίσθημα κορεσμού.

Δείτε επίσης: Κόψετε την όρεξη... τρώγοντας.

Αμύγδαλα

Είναι ιδανική πηγή μονοακόρεστων λιπαρών, που σύμφωνα με σχετικές έρευνες συμβάλλουν στο κάψιμο του λίπους από την περιοχή της κοιλιάς. Παράλληλα βοηθούν στον έλεγχο της πείνας, καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.

Δείτε επίσης:
Αμύγδαλα και παχυσαρκία

Σολομός

Μειώνει τις φλεγμονές, βοηθά στην εξισορρόπηση των ορμονών, δεν φορτώνει τον οργανισμό με θερμίδες, ενώ απαιτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας για τη χώνεψή του.

Δείτε επισης:
Οι 4 τροφές που μας κάνουν πιο δυνατούς!
Τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

gamosspecial
trelogaidouri

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.