Μετά από ένα πολύ πλούσιο γεύμα ή ένα γεύμα
με πολλά λιπαρά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σπόρους μάραθου (Foeniculum vulgare) που θα βοηθήσουν αρκετά στη χώνευση και στην ανακούφιση του φουσκώματος του στομαχιού.
Πρόκειται για αφέψημα, δηλαδή οι σπόροι βράζουν με το νερό.
Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό και ένα κουτάλι της σούπας σπόρους μάραθου σε σκεπασμένο κατσαρολάκι και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά.
Σουρώνουμε και απολαμβάνουμε το ανακουφιστικό μας ρόφημα.
* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!
daffodilandmore
Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ
*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας
με πολλά λιπαρά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σπόρους μάραθου (Foeniculum vulgare) που θα βοηθήσουν αρκετά στη χώνευση και στην ανακούφιση του φουσκώματος του στομαχιού.
Πρόκειται για αφέψημα, δηλαδή οι σπόροι βράζουν με το νερό.
Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό και ένα κουτάλι της σούπας σπόρους μάραθου σε σκεπασμένο κατσαρολάκι και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά.
Σουρώνουμε και απολαμβάνουμε το ανακουφιστικό μας ρόφημα.
* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!
daffodilandmore
Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ
*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας