Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Tρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ συλλαμβάνει Φάντασμα να ουρλιάζει σε Στοιχειωμένο Ξενοδοχείο

Την 14η Σεπτεμβρίου του 2003, πολλοί διαφορετικοί επισκέπτες στο ξενοδοχείο Wingate του Ιλλινόις έκαναν τηλεφωνικές κλήσεις στη ρεσεψιόν, αναφέροντας τρομακτικές κραυγές να προέρχονται από ένα δωμάτιο στον 2ο όροφο του κτιρίου.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που περίεργοι θόρυβοι ακούγονταν σ' αυτόν τον όροφο και οι περισσότεροι από τους επισκέπτες που έκαναν τις αναφορές δήλωσαν ότι οι κραυγές προέρχονταν ειδικά από το δωμάτιο 209. Αυτό απάντησε το Wingate στην αναφορά που έκανε το δωμάτιο 237, ώστε να παραβλέψει το γεγονός.


Αυτό το συγκεκριμένο βράδυ όμως, ένας από τους διευθυντές ασφάλειας του ξενοδοχείου διερεύνησε τις αναφορές και τις κάμερες ασφαλείας που τεκμηριώνουν κάθε κίνησή του, καθώς πλησίασε και στη συνέχεια μπήκε στο περίφημο δωμάτιο 209. Κανείς δεν έμενε σε εκείνο το δωμάτιο αυτή τη χρονική στιγμή, αν και οι εικόνες και οι ήχοι που καταγράφηκαν στις κάμερες θα μας κάνουν να σκεφτούμε διαφορετικά.

Δείτε παρακάτω το απίστευτα τρομακτικό βίντεο, που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Και μην μας κατηγορήσετε αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ!



* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!
www.fearnet.com
aorata-gegonota

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.