Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Gynostemma pentaphyllum-Jiaogulan- Penta tea -Amachazuru -Southern ginseng-Dungkulcha

Ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων και στην Κίνα ονομάζεται '' Το βότανο της Αθανασίας''. Το Jiaogulan είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την οικοδόμηση φυσική αντίσταση του σώματός σας στο στρες. Το εκπληκτικό jiaogulan έχει επίδραση στην υγεία των αγγείων της καρδιάς, έχει κερδίσει τον τίτλο του "φυτικού αμυντικού της καρδιάς. Ρυθμίζει το λίπος στο αίμα, μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης, βοηθά στην οικοδόμηση της καρδιάς, καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης, εμποδίζει τα καρκινικά κύτταρα και προλαμβάνει την αρτηριοσκλήρωση.

Επιστημονικές μελέτες στην Κίνα έχουν δείξει ότι Jiaogulan (Jiao Gu Lan) μειώνει τη χοληστερίνη με τη βελτίωση της ικανότητας του ήπατος να στείλει τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες στους μυς για τη μετατροπή σε ενέργεια, αντί να κάνει τη ζάχαρη σε τριγλυκερίδια τα οποία το σώμα αποθηκεύει σε λίπος. Επίσης, μειώνει την LDL (κακή χοληστερόλη), ενώ η αύξηση της HDL (καλή χοληστερόλη). Βελτιώνει το μεταβολισμό του λίπους, μειώνει τα επίπεδα λιπιδίων στο αίμα.

Το Jiaogulan είναι ένα από τα καλύτερα ευρέος φάσματος προσαρμογόνα βότανα, που περιέχουν πολυσακχαρίτες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, φλαβόνες, σαπωνίνες και πολλά ουσιώδη ιχνοστοιχεία. Πολύ ασφαλής για μακροχρόνια χρήση, ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη μείωση των παρενεργειών της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι αθλητές χρησιμοποιούν Jiaogulan για να βελτιώσουν την απόδοσή τους, επειδή αυξάνει την αντλητική λειτουργία της καρδιάς, τη βελτίωση της συστολής του καρδιακού μυός.

Περιέχει πολλές βιταμίνες, όπως ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, κάλιο, σελήνιο, ασβέστιο, σίδηρο κ.α. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά βότανα για την αποβολή των τοξίνων. Μειώνει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων από 20 έως 80%. Εμποδίζει την ανάπτυξη αρτηριοσκλήρωσης, αυξάνει το ποσοστό της πρωτεϊνοσύνθεσης, επιταχύνει την αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων, εμποδίζοντας την ανάπτυξη της εκδήλωσης καρκίνου, βοηθά στην αποκατάσταση των κυττάρων που έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο, αφαιρει από το σώμα τα επιβλαβή καρκινικά κατάλοιπα, μικροβιακές και ιογενείς τοξίνες και άλλους ρύπους.

Οι Σαπωνίνες που περιέχει το βότανο δρουν κατά των ελεύθερων ριζών και τις αποβάλλουν από το σώμα, συμβάλλουν στη φυσιολογική δραστηριότητα των κυττάρων και την ελαστικότητα των αγγείων, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του μυοκαρδίου της καρδιάς και του εγκεφάλου. Βοηθά στον φυσιολογικό ύπνο, αυξάνει την αντοχή του στρες. στον καλύτερο αερισμό των πνευμόνων, και του οξυγόνου σε αυτά, αυξάνοντας τη σταθερότητα σε προβληματικές συνθήκες αναπνοής. Λειτουργεί ως ένα φυσικό φίλτρο της υπεριώδους ακτινοβολίας και ταυτόχρονα προστατεύει από την έκθεση σε ραδιενέργεια.

Η έρευνα έχει δείξει ότι Jiaogulan μπορεί να αυξήσει τα λευκά αιμοσφαίρια, τα οποία ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, βελτιώνοντας έτσι την ικανότητα των ασθενών να ανακάμψουν, επίσης το βότανο μειώνει αποτελεσματικά την αρτηριακή πίεση, ενεργοποιεί τις μεταβολικές διαδικασίες, μειώνει τα λιπίδια του αίματος και ρυθμίζει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα.

Το βότανο είναι κατάλληλο για μια σειρά παθήσεων όπως, πρόληψη για τον καρκίνο, μείωση μέθης, την ανάκτηση της λειτουργίας των προσβεβλημένων οργάνων, απαλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις κατά τη διάρκεια της ακτινοθεραπείας και χημειοθεραπείας, ως μέσο για τη ρύθμισης των κυττάρων του ήπατος με ηπατίτιδα και κίρρωση, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, π.χ. για τα έλκη του στομάχου, για τη γρίπη, και αναπνευστικές παθήσεις, στο διαβήτη, ως ρυθμιστής των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών, στην κατάθλιψη, διαταραχές ύπνου, και για να επιτευχθεί μια ψυχολογική ηρεμία. Βοηθά το σώμα σε καταστάσεις στρες, χρόνια κόπωση, μετεωρολογικές αλλαγές και έλλειψη οξυγόνου, σε δηλητηρίαση των εργαζομένων σε επικίνδυνες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των ραδιενεργών υλικών, βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών, προστατεύει το DNA από βλάβες και καθυστερεί τη γήρανση..


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

votanakaifisi.blogspot.gr

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.