Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Αρχαιοελληνικές μυστήριες καταστάσεις...

Πόσα μας κρύβουν; Το νησί Δήλος είναι ακατοίκητο. Αυτό το ξέρουμε. Εκεί έχει αρχαιολογικά μνημεία. Και αυτό το ξέρουμε. Αν πάτε να τα δείτε το ξέρετε ότι το βράδυ σας απαγορεύουν να μείνετε εκεί;....

Οι φύλακες θα σας πουν για ασφάλεια των αρχαιοτήτων. Ναι αλλά στο νησί εκτός από τους φύλακες έχει και αστυνομία. Η Δήλος είναι ένα μικρό νησί. Έχει μήκος περίπου έξη χιλιόμετρα και μέσο πλάτος χίλια τριακόσια μέτρα.


Οι άνθρωποι που φυλάγουν το νησί είναι υπεραρκετοί. Τότε γιατί δεν αφήνουν να διανυκτερεύσεις στην Δήλο; Δεν σε αφήνουν γιατί η Δήλος είναι ένα από τα ισχυρότερα ενεργειακά κέντρα της γης και το βράδυ γίνεται της παλαβής.

Παρατηρούνται πολλά φωτεινά και άλλα εξωπραγματικά φαινόμενα. Θα πείτε πάλι ότι λέω παραμύθια. Έμαθα ότι υπάρχει και υπόγειο τούνελ πολλών χιλιομέτρων, που επεκτείνεται κάτω από την θάλασσα σύμφωνα με Έλληνα Ερευνητή της "Κοίλης Γης" που το επισκέφτηκε.

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Είναι ένα από τα πολλά μυστήρια που μας κρύβουν.

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

e-rodios
conspiracy feeds

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.