Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Ο παράξενος Όλυμπος

Ο Όλυμπος είναι ένα βουνό το οποίο έχει διεθνείς απήχηση και το γνωρίζει δισεκατομμύρια κόσμος! Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν ακόμα και πολλοί Έλληνες είναι κάποια παράξενα πράγματα που έχει το βουνό αυτό επάνω του! Έχουν ακουστεί απίστευτες ιστορίες για αυτό το βουνό, τόσο απίστευτές που ξεπερνά το όριο της φαντασίας. Όπως από πολύ παλιά έχουν ακουστεί διάφορες ιστορίες για νεραϊδότοπους, για Λυκάωνες, για πύλες προς την Μέση Γη, για αλλόκοτα όντα, για τριγωνοδιαγνωστικές πύλες , φαντάσματα, επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων στο «μπαλκόνι» του Δία, για ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κτλ, κτλ!

Μπορεί να είναι όλα αυτά απλοί μύθοι, μπορεί να είναι φανταστικές ιστορίες!;! Είναι το μοναδικό βουνό του κόσμου όπου υπάρχουν από την αρχαιότητα τόσο έντονο το πέπλο του μυστηρίου και του παράξενου.. Δεν υπάρχει χωριό στις γύρω περιοχές του Ολύμπου, που να μην σας πούνε οι κάτοικοι τους πολλές ιστορίες γιατί ζούνε καθημερινά με αυτούς τους παράξενους, μαγευτικούς, θρύλους…Μέσα σε όλα αυτά βέβαια , ένα μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα του Ολύμπου. Πάνω στα οποία έχουν γίνει δεκάδες μελέτες από πάρα πολλούς επιστήμονες , φυσικούς, γεωλόγους και άλλους ειδικούς χωρίς να καταφέρουν να δώσουν μια εξήγηση παρά μόνο θεωρίες!

Έκανα αυτήν την έρευνα μετά από μια έντονη και θερμή συζήτηση που είχα με τον SAMAN LYCAN, θα σας παραθέσω λίγο από την συζήτηση μας που πάντα όταν κάνω μαζί του και τις καταγράφω σε ψηφιακό κασετοφωνάκι όπως μου έχει πει ο ίδιος να κάνω για να μην ξεχνάω τίποτα από όλα αυτά που λέμε….:

DAYLIGHT

……εντάξει όλα αυτά μα είναι και κάποια πράγματα αλλά και κάποιες ιστορίες οι οποίες ξεφεύγουν από τα όρια της φαντασίας και είναι τελείως απίστευτες! Ειδικά όταν δεν υπάρχουν τα στοιχεία να τα αποδείξεις δεν νομίζεις;

SAMAN LYCAN

Εσύ αυτό πιστεύεις!;! Παρόλο ότι είμαστε χρόνια φίλοι σε κάποια πράγματα δείχνεις να μην τα πολύ πιστεύεις και να είσαι διστακτικός!!!! Όχι ότι είναι κακό αυτό, μα αν δεν τα πιστέψεις πως θα τα ψάξεις και πως θα μάθεις αν είναι αλήθεια ή ψέματα!;! Πρέπει όλα να τα ψάχνουμε με ζήλο ειδικά στα παράξενα και τα απίστευτα!!!! Θα μου πεις είναι λάθος ο τρόπος που ενεργείς, δεν νομίζω διότι έτσι έχω ανακαλύψει πράγματα τα οποία έχεις δει και εσύ που δεν τα πίστευες με τίποτα και ακόμα δεν μπορείς να τα χωνέψεις. Οπότε γιατί να μην μπορέσεις να πιστέψεις και αυτά επειδή ο Όλυμπος είναι μια τεράστια περιοχή και δεν μπορεί κάποιος να τον ερευνήσει όλο!;!

DAYLIGHT

Ναι! Δεν είπα κάτι το αντίθετο αλλά η ιστορία που μας είπανε προχθές για το πλάσμα που έμοιαζε σαν τον μεγαλοπόδαρο και ο οποίος μπήκε σε ένα ΑΤΙΑ και εξαφανίστηκε όχι στο διάστημα αλλά μέσα στον Όλυμπο δεν νομίζεις ότι είναι παρατραβηγμένο!;!

SAMAN LYCAN

Είναι!;! Πόσες φορές έχουμε συναντήσει μάρτυρες που λένε ότι έχουν δει ΑΤΙΑ να βαίνουν και να μπαίνουν μέσα στην γη!;! Από μάρτυρες όπου είναι αξιόπιστοι και όπως είδες και εσύ δεν είχαν ιδέα από παραξενιές ή μυστήρια και δεν τα ανέφεραν ως ΑΤΙΑ αλλά ως φώτα που αναβόσβηναν!!!! Θυμάσαι την έρευνα που είχαμε κάνει μαζί στα Ζαγοροχώρια εκείνη την γιαγιά που μας είχε πει την ποιο τρελή ιστορία για ΑΤΙΑ που είχαμε ακούσει!;! Κάτσε να στην θυμίσω την ιστορία της!!!!

<< ……Κατέβηκε από τον ουρανό αυτού το φωτνό πράμα χωρίς να κάμει κιχ σας λέω!! Ήταν σαν το ταψί που βάζω στο φούρνο στρόγγυλο και ήταν τυλιγμένου σε ένα άσπρου φως…. Να κατέβηκε εκεί χάμου κοντά στο ρυάκι και έλαμψε ούλη η περιοχή!! Δεν σκιάχτηκα!! Απόρησα με το τι ήταν τούτο δω το πράμα. Είπα μέσαμ ότι κάποιο αεροπλάνο ή ελικοπτέριο ήταν μόνο που δεν έκαμε σαματά σαν και αυτά που πετάν συχνά πάνω από τα μέρη μας. Στεκόταν κει ασάλευτου για πολύ ώρα ώσπου μια πόρτα μεγάλ άνοιξε και βγήκαν από μέσα δυο λελέκια ίσα με δυο μέτρα το καθένα. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα σκιαχτεί γιε μου γιατί από τόσο μακριά έμοιαζαν με ανθρώπς μα μετά από λίγο μέσα από αυτό το πράμα βγήκαν καμιά εικοσαριά τεράστια σκλιά!! Ίσα με ένα βόηδ μεγάλα ήταν τα καταραμένα!! Έτρεχαν πέρα δόθε σαν δαιμονισμένα και μόλις είδα να κάνουν χα για μένα έκαμα να μπω στο σπιτ!! Μα με διου δρασκελιές ένα από αυτά με είχε προφτάς!! Μόλις το είδα γιεμ από κουντά είπα Δεσπινιό μέχρι εδώ ήταν η ζωής!!! Ήταν ψηλό σαν βόηδ και ήταν σαν σκλι του σατανά!! Δεν είχε μαλλί πάνωτ ντιπ για ντιπ, ούτε αυτιά, τα μάτιατ ήταν τεράστια και είχαν ένα χρώμα μπλε, η μύτητ αυτή είχε δυο μικρά τρουπιά χωρίς να μοιάζει με σκλιού, το στόματ ήταν μεγάλου σαν φούρνος και είχε πολλά κοφτερά δόντια!! Τα ποδάριατ είχαν δαχτύλια παράξενα χωρίς νύχια και είχε τέσσερεις ουρές!! Πήγε να με κάμει χα!! Μα τότε ένας σφυριχτός ήχους που πρώτη φορά μάτα άκουγα το εκαμε να σταματής!! Έμεινε εκεί να με κοιτά το διαβολεμένου, είχα σκιαχτεί τόσου που δεν μπορούσα να κάνου βήμα γιεμ!! Και τότες ήρθε κοντάμ ένα από τα λελέκια που σου είπα ότι είχαν βγει από κείνου το πράμα το φωτνό!! Ήταν αδύνατο και ψιλό!! Είχε μακρί κεφάλ τραβηγμένου πίσω σαν το χνάκι από το παγωτό!! Μεγάλα μαύρα μάτια, μύτη δεν είχε, παρά μόνο δυο τρουπιά σαν του δαίμονα που έμοιαζε με σκλι!! Ούτε αυτιά είχε, μικρό το στόματ μεγάλος λαιμός!! Μακριιά τα χέριατ με μακριά δαχτύλια!! Αδύνατος σαν τον Άι Γιάνν τον νηστικό!! Φαινόταν τα παγίδιατ!! Ρούχα δεν φορούσε ή με φάνηκε ότι δεν φορούσε… με κοίταξε για λίγο στα μάτια και μετά με μια κίνης του χεριού του του ζώου χάθηκε με μιας πηγαίνοντας στο φωτνό πράμα πίσω. Με ξανά κοίταξ το λελέκι και μετά έφυγε και αυτός και πήγε πίσω, στο φωτεινό πράματ, μάζεψαν τα σατανόσκλια μπήκαν μαζί με του άλλου λελέκι μέσα και κάναν χα στον αγέρα μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτιαμ!! Τώρα γιέμ αν θέλεις με πιστεύες γιατί είμαι και γριά και θα νομίζεις ότι σε κάμω πλάκα… >>

Πράγματι κάποια πράγματα φαίνονται απίστευτα αλλά πως είναι δυνατόν μια γριά γυναίκα να θυμάται τέτοιες λεπτομέρειες από την ζωή της; Σημειώστε ότι αυτή η γυναίκα ποτέ δεν είχε τηλεόραση στο σπίτι της παρά μόνο ένα μεταπολεμικό ραδιόφωνο σαν ντουλάπι. Αυτό σημαίνει ότι πράγματι τα είχε δει και τις έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που θυμότανε το τι είχε γίνει τότες…. Ας συνεχίσω για τον Όλυμπο:Όποιος βρεθεί στην περιοχή του Ολύμπου, που από τα αρχαία χρόνια ονομάστηκε << Το στεφάνι του Δία >>, θα αντικρίσει ένα εκπληκτικό φαινόμενο. Κάθε πρωί με την ανατολή του Ηλίου, οι σκιές που δημιουργούνται στην κόψη του βουνού, απεικονίζουν το πρόσωπο του Δία με όλα τα χαρακτηριστικά του!! Είναι ένα γεγονός , το οποίο όλοι οι κάτοικοι των γύρω χωριών του Ολύμπου γνωρίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η τοποθεσία αυτή, έχει ονομαστεί ως <<Ο θρόνος του Δία >>!! Αλλά και το πέτρινο πρόσωπο του Δια όπου έχει προκαλέσει δέος σε πολύ κόσμο ( πρώτη φωτό ) αν και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι πρόκειτε για cimulacra ( σιμιουλάκρα ) εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι κάτι τέτοιο διότι η φύση δεν μπορεί να φτιάξει τόσο όμορφα και λεπτομερές γλυπτά!! Πιστεύω ότι πρόκειτε για ανθρώπινη επέμβαση αν και μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχτεί έμπρακτα ακόμα.. αν και θα έπρεπε να είχαν ασχοληθεί οι ειδικές υπηρεσίες με αυτό….!!

Πολλοί είναι οι ντόπιοι μάρτυρες εδώ και πέντε χρόνια σχεδόν, για ένα U.F.Ο όπου έχει γίνει μόνιμος κάτοικος στους νομούς Πιερίας και Μαγνησίας και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου!!Το έχουν δει εκατοντάδες άτομα Πότε εμφανίζεται με τρομερή ταχύτητα από τη θάλασσα και σε δευτερόλεπτα φτάνει στην κορφή του Ολύμπου και εξαφανίζεται από πίσω του, πότε προβάλλει ορμητικό από τις χαράδρες του βουνού, άλλες φορές πάλι ακολουθεί απαλά το ανάγλυφο του εδάφους και χάνεται πέρα από το κάστρο του Πλαταμώνα, ακολουθώντας τις στροφές του δρόμου.
Οι ιστορίες και οι μύθοι για εξωγήινους και όντα έχουν την τιμητική τους κάθε φορά που αυτό το U.F.Ο κάνει την εμφάνιση του. Όπως οι μύθοι ( ; ) για την << επιστροφή των Ε >> και τα μυστικά εξωτικά όπλα που είναι θαμμένα στις χαράδρες του βουνού και που θα κάνουν κυρίαρχη την Ελλάδα οργιάζουν. Επίσης για ειδικές πόρτες βράχων όπου δεν μοιάζουν με τίποτα με βράχους όπου ξαφνικά ανοίγουν και κάποια ΑΤΙΑ μπαίνουν ή βγαίνουν από εκεί …. Κάποιοι λένε ότι το συγκεκριμένο ΑΤΙΑ έχει Ελληνικό όνομα!! Ότι πρόκειτε για ένα από τα εκατοντάδες σκάφη των << Ε >>!! Το όνομά του; << Πήγασος >!!

Κάποιοι μιλάνε για τις πυραμοειδές κορυφές του Ολύμπου ,οι οποίες σύμφωνα με την παράδοση αλλά και την άποψη μελετητών, μόνο τυχαίες δεν είναι.. Από την αρχαία Ελλάδα ξέρουμε ότι όλες οι σημαντικές τοποθεσίες που επέλεγαν οι Έλληνες, βρίσκονταν σε στρατηγικής σημασίας σημεία ή και σε ιερούς τόπους από την ίδια την φύση. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις πυραμίδες του Ολύμπου λένε κάποιοι. Μόνο που σύμφωνα με την παράδοση αλλά και τις ιστορίες των κατοίκων του Ολύμπου ,οι οποίες σώζονται μέχρι σήμερα, αυτές οι πυραμίδες δημιουργήθηκαν στους αρχαίους χρόνους, είτε από μια προηγμένη ανθρώπινη τεχνολογία, αφού φαίνονται να είναι λαξευμένες, είτε ότι τις δημιούργησαν οι ίδιοι οι θεοί για δικά τους στρατηγικά σημεία. Στις τρεις αυτές κορυφές των πυραμίδων βρίσκονται οι περιοχές Τούμπα, Αγ. Αντώνιος και Προφήτης Ηλίας αντίστοιχα.


Το σημαντικό και καθόλου μυθολογικό στοιχείο για τις πυραμίδες είναι οι αποστάσεις και οι μοίρες που σχηματίζουν οι γωνίες τους!! Επιστήμονες λένε ότι την ίδια ακριβώς γωνία έχουν και τα 3 αστέρια της ζώνης του Ορίωνα στον ουρανό!! Τις λεγόμενες << Τρεις Βασιλείες >. Από τα 3 αυτά άστρα, τα δύο είναι σε ευθεία γραμμή και το τρίτο απέχει 27 μοίρες!! Ακριβώς την ίδια γωνία μοιρών αλλά και την πλήρη ταύτιση με τα 3 άστρα του Ωρίωνα, έχουν οι 3 πυραμίδες του Ολύμπου. Η ίδια ευθυγράμμιση συμβαίνει μόνο στις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο!! Και εδώ έρχονται οι ιστορίες και οι μύθοι, για το κατά πόσο είναι φυσικές ή…. τεχνητές, οι πυραμίδες του Ολύμπου.

Πολλοί είναι οι κάτοικοι αλλά και οι επιστήμονες, οι οποίοι έχουν αναφέρει πως στην περιοχή που βρίσκεται η Εκκλησία του προφήτη Ηλία στον Όλυμπο, υπάρχουν πολύ ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες πολλών ανθρώπων οι οποίοι παρευρίσκονταν σε λειτουργίες τις Εκκλησίας, να λένε ότι ένιωθαν μία ανατριχίλα και τους σηκώνονταν τα μαλλιά από την ισχυρή ηλεκτρική φόρτιση του χώρου, υπάρχουν και άλλοι όπως ορειβάτες όπου μιλάνε για διάφορα << φώτα να βγαίνουν από το ξωκλήσι όπου κάνουν διάφορες τρελές πτήσεις και μετά χάνονται στην γη ( ; ) κάτι σαν τους Φωτεινούς που αναφέρει ο SAMAN LYCAN!! Συνεχίζω… Ο ποταμός που κατεβαίνει από τα Πιέρια όρη ονομάζεται << Μόρνος >> ποταμός, που σημαίνει σκοτεινός, ο οποίος σύμφωνα με τους θρύλους της περιοχής, συνδέεται με τον ποταμό Λυκώνα των Μουσών ( αν και ο SAMAN LYCAN τον ονομάζει Λυκάωνα. Εκεί οι κάτοικοι έχουν γίνει μάρτυρες αρκετών μυστήριων φαινομένων. Βοσκοί, εργάτες, αλλά και κάτοικοι της περιοχής, έχουν αναφέρει ότι έβλεπαν γυμνές κοπέλες να χορεύουν στο δάσος τραγουδώντας πολλοί είναι οι ντόπιοι που λένε ότι έχουν δει και Λυκάωνες στο συγκεκριμένο σημείο όπου τους αναφέρουν << Καρμίνια >>. Οι κάτοικοι φοβόντουσαν και κλείνονταν στα σπίτια τους. Από την άλλη όμως υπήρχαν και μερικά φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές, τα οποία οι κάτοικοι τα χαρακτήριζαν ως δαιμονικά.


Πολλά είναι αυτά που λέγονται για το χωριό Σκοτεινά στον Όλυμπο. Πλέον δεν υπάρχει ψυχή στο χωριό. Κάτι, έκανε τους κατοίκους του να φύγουν πανικόβλητοι από το χωριό, που συνορεύει με τον ποταμό Μόρνο που όπως αναφέραμε και πριν, Μόρνα σημαίνει σκοτάδι… Το συγκεκριμένο χωριό κάποτε ήταν γεμάτο ζωή.


Μια από τις ποιο γνωστές περιοχές του Ολύμπου είναι η περιοχή Πόρτες!! Η περιοχή Πόρτες του Ολύμπου , αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα γεωμαγνητικά μέρη της Ελλάδας. Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν οι μαρτυρίες για φώτα στον ουρανό, για ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά κυρίως και για εξαφανίσεις κατοίκων της περιοχής. Συγκεκριμένα ένας κάτοικος αφού είχε εξαφανιστεί για 3 μέρες, όταν επέστρεψε περιέγραφε περίεργα πράγματα .Μέχρι και ότι αντίκρισε υπόγειες πόλεις!! Στην συγκεκριμένη περιοχή, υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική σπηλιά. Η σπηλιά της Τσακαλόπετρας. Το συγκεκριμένο σπήλαιο έχει μια ιστορία 600 ετών, από την εποχή της τουρκοκρατίας, όταν κάτοικοι του χωριού την χρησιμοποιούσαν σαν κρησφύγετο από τους Τούρκους αλλά και από τούς Γερμανούς στην συνέχεια. Το συγκεκριμένο σπήλαιο ,αποτέλεσε και σημείο συγκεντρώσεων της Φιλικής Εταιρείας… λέγεται επίσης ότι κάποιοι λόγο της ενέργειας που το διατρέχει ότι το χρησιμοποιούν και για σατανικές τελετές. Επίσης λέγεται ότι το ισχυρό γεωμαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο, με το οποίο είναι φορτισμένη η συγκεκριμένη σπηλιά της Τσακαλόπετρας, έχει κινήσει το ενδιαφέρον και επιστημόνων της ΝΑSΑ ώστε να κάνουν τα δικά τους πειράματα.


Μέσα σε αυτό το σπήλαιο υπάρχει και ένα Εκκλησάκι στο οποίο η Φιλική Εταιρεία του Κοραή , είχε αφήσει έγγραφα-εντολές προς τους κατοίκους του χωριού, τα οποία έγγραφα σώζονται μέχρι και σήμερα.

Υπάρχουν οι μαρτυρίες ορειβατών του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Κέντρου Ελασσόνας που αναφέρουν πως κάνοντας αναρρίχηση στην περιοχή του σπηλαίου ακούγανε πεντακάθαρα ομιλίες τις οποίες δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από πού έρχονταν. Αν και το θέμα αυτό το ανέπτυξε η εκπομπή του Χαρδαβέλα << πύλες του ανεξήγητου >> ήταν γνωστή από πολύ παλιά…..

Οι θρύλοι γύρω από το ιερό βουνό του Ολύμπου, είναι αμέτρητοι. Είτε πρόκειται για φυσικά ή ανεξήγητα φαινόμενα, ή ακόμα και για μύθους που κρατάνε δεκάδες χρόνια, ένα είναι σίγουρο, ότι ο Όλυμπος στην μυθολογημένη ιστορία, δεν αποτέλεσε τυχαία το σημαντικότερο μέρος της Ελλάδας και δεν αποτέλεσε τυχαία το κέντρο του κόσμου!!

Αν ψάξετε θα βρείτε στο διαδίκτυο πολλά βίντεο με ΑΤΙΑ στον Όλυμπο, που σημαίνει ότι εκτός από αυτά που ανέφερα εγώ εδώ σ αυτό άρθρο αλλά και πάρα πολλοί συνάδελφοι ερευνητές πραγματικά κάτι γίνεται σε αυτό το ιερό βουνό των Ελλήνων!! Καλό θα ήταν κάποια στιγμή κάποια από τις μελλοντικές κυβερνήσεις της χώρας να ασχοληθούν εκτενέστερα με το βουνό αυτό το λέω αυτό διότι πιστεύω ότι κρύβει πολλά μυστικά…μυστικά που ίσως όταν βρεθούν να δώσουν λίγο από την χαμένη αίγλη των αρχαίων μας προς όφελος μας!! Να είστε όλοι καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

www.invisiblelycans.gr

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.