Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Reiki και θεραπευτική μάλαξη στα Ζώα

Το Ρέικι είναι ιδανικό για τη θεραπεία των ζώων ,αποδίδει εκπληκτικά αποτελέσματα γιατι ανταποκρίνονταιτα ζώα θετικά για την επούλωση των συναισθηματικών συμπεριφορών τους και για τη θεραπεία του σώματος τους.
Το Ρέικι βοηθά να διατηρήσουν την υγεία τους , ενισχύει την χαλάρωση τους και προσφέρει μια συναισθηματική αίσθηση γαλήνης.Για τα ζώα που είναι άρρωστα,το Reiki είναι μια θαυμάσια θεραπευτική μέθοδος.


Το Ρέϊκι είναι μία Ιαπωνική μορφή θεραπείας που δημιούργησε ο Μικάο Ούσουι. Μεταφράζεται και ως πνευματική ζωή και ενέργεια και προωθεί την βαθιά χαλάρωση.
Τα χέρια απλώνονται απαλά στο σώμα και αγγίζουν τα ενεργειακά πεδία που λέγονται ''τσάκρα''.

Η θερμότητα από τα χέρια ταξιδεύει προς τις περιοχές που λαμβάνουν το Ρέϊκι το οποίο βοηθά στην θεραπεία διάφορων επιπέδων: συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό, σωματικό και πάει όπου χρειάζεται στο σώμα.
Τα πλεονεκτήματα του Ρεϊκι είναι καταρχήν η χαλάρωση. Όταν το σώμα βρεθεί σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης μπορεί να
''διορθώσει'' τον ίδιο του τον εαυτό από την ασθένεια που έχει, συναισθηματική, νοητική ή σωματική. Το Ρεϊκι δίνει μία αίσθηση ευ ζειν, μειώνει το στρες, ανακουφίζει τον πόνο και βοηθά την επούλωση μετά από ασθένεια ή χειρουργείο.
Κάθε είδος ζώου μπορεί να επωφεληθεί από το Ρεϊκι, ειδικά επειδή δεν είναι παρεμβατική μέθοδος, δεν περιορίζεται το ζώο για να νιώσει την ενέργεια. Άγρια ή κατοικίδια ζώα, ή ζώα σε καταφύγια, ακόμα και τα φυτά.
Χρειάζονται λίγα λεπτά για να χαλαρώσει το ζώο αλλά τα περισσότερα παίρνουν μία βαθά ανάσα και δέχονται την ηρεμία.
Το Ρεϊκι δουλεύει σε συνδυασμό με την κτηνιατρική πρακτική γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προληπτικό μέσο και να βοηθήσει την επούλωση μετά από τραυματισμό ή χειρουργείο. Μπορεί να ηρεμήσει το ζώο από άγχος αποχωρισμού ή πόνο.

Η θεραπεία με τη χειρομάλαξη για τα ζώα είναι μια τεχνική αφής που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση και τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας.
Έχει ασκηθεί για χιλιάδες χρόνια στους ανθρώπους.
Στα πιο πρόσφατα χρόνια ,οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει πόσο ευεργετικό μασάζ μπορεί να είναι για τα ζώα.
Μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των τραυματισμών και την ενίσχυση του οργανισμού με την επούλωση.
Τα ζώα ανταποκρίνονται πολύ θετικά στο άγγιγμα μας και δυναμώνει η επικοινωνία μεταξύ μας. Η ανθρώπινη αγάπη και το άγγιγμα είναι σημαντικά, μαζί με την βοήθεια του κτηνιάτρου, για να βοηθάμε τους μικρούς μας φίλους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΣΤΑ ΖΩΑ :irisreiki@gmail.com

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

iristherapy

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.