Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αγόρι στην Κίνα μπορεί να βλέπει όπως η γάτα μέσα στο σκοτάδι

Ένα αγόρι στην Κίνα έχει κάνει τους γιατρούς να απορούν με την ικανότητά του να βλέπει στο σκοτάδι το ίδιο καλά όπως και την ημέρα εξαιτίας των ματιών του που λάμπουν κατά τη τη διάρκεια της νύχτας.

Οι γιατροί έχουν μελετήσει την καταπληκτική όραση του Nong Youhui από τότε που ο πατέρας του τον πήγε στο νοσοκομείο στην Dahua, στη Νότια Κίνα, γιατί ανησυχούσε για τα έντονα γαλανά μάτια του γιού του.

Ο πατέρας δήλωσε: «Μου είπαν ότι όσο μεγαλώνει τα μάτια του θα σταματήσουν να λαμπυρίζουν και ότι θα γίνουν μαύρα όπως στους περισσότερους Κινέζους. Ομως αυτό δεν έγινε ποτέ."

Οι εξετάσεις που πραγματοποίησαν οι γιατροί στον μικρό Κινέζο σε απόλυτο σκοτάδι δείχνουν ότι ο Youhui μπορεί να διαβάζει τέλεια χωρίς κανένα φως και βλέπει τόσο καθαρά όσο οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ημέρας.



* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Πηγή

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.