Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Butea Superba-Butea Gum Tree-Buteae-Flamme de la Forêt-Kwao Krua Dang-Kwao Krua Rouge-Red Kwao Krua-Red Kwao Krua Daeng

Το Butea superba, είναι ένα φυτό που φύεται στην βόρεια και ανατολική Ταϊλάνδη.


Οι ρίζες χρησιμοποιούνται ως φάρμακο για προβλήματα σεξουαλικής απόδοσης ( στυτική δυσλειτουργία ) και την έλλειψη ενδιαφέροντος για τη σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν είναι γνωστό πως το Butea superba λειτουργεί ως φάρμακο, αλλά ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι οι χημικές ουσίες του φυτού μπορούν και ρυθμίζουν τις ορμόνες που ενεργούν στην σεξουαλική λειτουργία, έχει επίδραση της εξισορρόπησης σχετικά με το αρσενικό ορμονικό σύστημα. Αυτό έχει μια σειρά από οφέλη για τους άνδρες, όπως, την αύξηση στη σεξουαλική επιθυμία, τους βίαιους οργασμούς, ενισχύει την ροή του αίματος προς περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενισχύει την στυτική ικανότητα, την μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση και την απόλαυση και την αυξημένη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών.

Το Butea Superba έχει αποδειχθεί επίσης ότι αναζωογονεί το σώμα, ώστε να έχουν περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα, είναι κατάλληλο για τη μακροζωία, την αναζωογονητική συνολική σεξουαλική ικανότητα, μειώνοντας την κόπωση και για τη θεραπεία των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης ή διαταραχές του αίματος. Θεωρείται ως ένα φυσικό αρσενικό εξάρτημα συμπλήρωμα διατροφής, το προϊόν αυτό υποστηρίζει τη δυναμική των μυών ή των καρδιακών διεγερτικό. Διεγείρει τη σεξουαλική ικανότητα, βελτιώνει τη λίμπιντο, την αντοχή και δίνει μια παρατεταμένη στύση.

Πέρα από τη σεξουαλική και την ορμονική λειτουργεία, το Butea superba μπορεί να ενισχύσει τα οστά και υπάρχουν ενδείξεις ότι προστατεύουν τα δύο φύλα κατά της οστεοπόρωσης . Είναι μη τοξικό βότανο, το οποίο περιέχει πολυάριθμες αντικαρκινογόνα και φλαβονοειδή, επίσης βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου σταματώντας την δραστικότητα από την κινάσης της τυροσίνης. (Κινάση της τυροσίνης είναι ένα ένζυμο που ενθαρρύνει τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν).

Οι λάτρεις του fitness προσέλκυσε σε αυτό Ταϊλάνδης φυτό, επειδή μειώνει την κούραση και δίνει περισσότερη σωματική αντοχή χωρίς τα αίσθημα παλμών της καρδιάς και το άγχος που προκαλείται από άλλους ενισχυτές της ενέργειας.


Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.