Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αστρολογία: Προβλέψεις για το 2014. Τι θα φέρουν τα άστρα στον καθένα μας?









ΚΟΣΜΟΣ. Χρονολογικές «συγγένειες- ομοιότητες» πλανητικών θέσεων με αυτές του 2014 καταγράφηκαν τον προηγούμενο αιώνα, περίπου στα έτη από 1930 -1934 με την γνωστή παγκόσμια κατάσταση φτώχειας και μετανάστευσης. Λιγότερο στα 1955- 56 και 1966- 67, επίσης περιόδους φτώχειας, διχόνοιας και μετανάστευσης, που ενεχυροδανειστές και τοκογλύφοι πλούτιζαν! Όμως τώρα οι άνθρωποι έχουν, διαφορετικό νοητικό, επικοινωνιακό, πολιτιστικό μοντέλο. Κάτι είναι διαφορετικό! Με βάση την εικόνα του ορίζοντα, όπου έχουμε, (όπως πάντα γράφω..) θετική και αρνητική δυνατότητα έκφρασης, οι περισσότεροι πολιτικοί της Γής, καθώς κρίνονται και βάλλονται, δείχνουν θετική διάθεση συνεργασίας, για να αντιμετωπίσουν άλλη εξουσία που θέλει να επιβληθεί. Ποιά άλλη από την οικονομική μπορεί να είναι αυτή η εξουσία; (ή, αρνητικά, η διεθνής ένταση..;). Πολλοί θα στηρίξουν πολλούς που δεν το περιμένουν, διευκολύνοντας σπάσιμο υπόγειων συνδέσεων χρήματος, κι αυτό θα ανοίξει αργά και σταθερά δρόμους δημιουργίας, ανοίγοντας και μικρούς κρουνούς χρήματος, κάτι που θα φανεί αργότερα. Το αντιλαμβανόμαστε ή όχι, στην σκοτεινή αυτή εποχή, το ΚΑΛΟ είναι εδώ, μάχεται. Πρώτα με την ενοχή του, (την πρότερη δίβουλη σιωπή..) και μετά μιλάει. Μιλάει υπερασπιζόμενο αξίες, εξέλιξη πολιτισμού, δίκιο! Οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές, και σε πολλούς τομείς. Ο Ηρακλής είναι εδώ, έτοιμος να ενώσει ποταμούς για διαπλανητική φασίνα! Εννοείται, ότι και το σκότος, θα κάνει κόλπα, για να μείνει η βρώμα κρυφή, κι εξ αυτού, η ΕΙΡΗΝΗ επιβάλλεται να προστατευτεί! Όλοι όμως γνωρίζουμε, ότι ο Θεός, (οι φωτεινοί Θεοί παντού στη Γή) έχουν προικίσει το ΚΑΛΟ με τεράστια αντοχή! Η εποχή του υδροχόου είναι προ των πυλών, κι έτσι, όλα θα γίνονται απροειδοποίητα, ξαφνικά, αποκαλυπτικά!

O Άρης είναι στο ζυγό από 8 Δεκεμβρίου 2013 και θα μείνει έως 26 Ιουλίου 2014 στο ζώδιο των σχέσεων, κι εξ αυτού παγκόσμιας ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ, όταν λειτουργεί αρνητικά, (έτσι ξεκινά η χρονιά και υπάρχει κι επανάληψη.) δεν κάνει ευθεία επίθεση, δεν αναλαμβάνει ευθύνες για ζημιές. Συχνά (ως άνθρωπος ) με όπλο την κολακεία πονηρή συμφεροντολόγα διπλωματία, ακόμα και εκμεταλλευόμενος το sex, γίνεται υποδαυλιστείς διασπάσεων ( που τώρα μας αφορά σε παγκόσμιο επίπεδο.) έχει το χρήμα «Θεό» ερμηνεύει το νόμο κατά το συμφέρον του. Με επίπλαστη ευγένεια, (χωρίς την αυτονόητη συνέπεια του ευγενή.) με δήθεν «καλό» σκοπό, καταστρέφει χωρίς να αναλάβει κίνδυνο ο ίδιος, μεταλλάσει τους συνεργαζόμενους σε αντιμαχόμενους, και αντλεί και από τις δυο πλευρές όφελος για τον εαυτό του, ή ξεσπάει όπου βρει τα απωθημένα του. Αυτό, δε μοιάζει με ηφαίστειο, φυσικό η κοινωνικό; με παγκόσμιες επιπτώσεις;! Στα ΘΕΤΙΚΑ του Άρη, ειρηνευτική διπλωματία, ισότιμες και ισόνομες συνεργασίες, ευγένεια, ιπποτικό θάρρος. Η τήρηση λόγου τιμής, οι δίκαιες λύσεις σε γραπτούς και άγραφους νόμους, (οι άγραφοι νόμοι, περιέχουν δικαίωση αξιών κι αγώνων, και, Ερινύες. ) αισθητική, τέχνες, παράδοση, πολιτισμός, (ιδιαιτέρως γλυπτική) αλλά και τρυφεροί έρωτες! Οι ευγενικοί εραστές, φέρουν τη θετική πλευρά του Άρη στον ζυγό! Οι ενώσεις βοηθούν, (όπως το αγκάλιασμα των πιγκουίνων στο χιονιά) ειδικά αν υπάρξουν και νέες εστίες πολέμων (Άρης ζυγού, πιθανές.) όπου ας θυμόμαστε, ότι θύμα κερδοσκοπίας και καταστροφών, μαζί με τους ανθρώπους, τη φύση, τα ζώα, γίνεται κι ο πολιτισμός, μουσεία, κλπ. Έως τέλος Ιουλίου αλλάζουν ή συμπληρώνονται νόμοι. Μετά, η ουράνια σκηνή διαφοροποιείται.! Η παρόρμηση περιορίζεται, η πλανητική διάθεση (και γήινη κατάσταση.) δείχνει τάσεις σταθερότητας και αισιοδοξίας, τουλάχιστον σε ζώδια της φωτιάς, που έχουν κάποια «τύχη». Αν πω και για διαστημικά νέα, θα είμαι κοντά , (λέτε οι Κινέζοι; να φέρουν φρέσκα νέα από τη σελήνη;) αν και, πιθανότερη είναι η ολοκλήρωση δημιουργίας Ευρωπαϊκού στρατού, αστυνομίας, Ευρωπαϊκών συνεργασιών- νόμων, κι η ξέφρενη ηλεκρονικοποίηση της κοινωνίας, ελπίζω για καλό (έλεγχο ανομίας.) και όχι τσιπάκια, αφού μετά τα γατάκια, σκυλάκια, πουλάκια, πιθανόν θα έχουμε και «προσφορές μοντέλων» για παιδάκια.



ΦΥΣΗ: Την τελευταία διετία, συχνότερα από άλλες περιόδους (λαμβάνουμε μάθημα ότι μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου.) κάθε φορά που η επαφή Ουρανού Πλούτωνα ενεργοποιείται κάτι γίνεται, (πλημμύρες, σεισμοί, ηφαίστεια.) κι έχουμε την υπενθύμιση, ότι τη μεγάλη εξουσία στη Γή, την είχε, την έχει, κι εσαεί θα την έχει η φύση! Από αυτή την πλευρά, όλα αναμενόμενα, αφού από αρχή και συχνά μέσα στο έτος θα υπάρξει εκρηκτικό ουράνιο σύνολο, (πρώτες μέρες έτους, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο ). Οι αστρολογικές αιτίες, ΕΊΝΑΙ πολλές, άρα, ας ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΦΥΣΗ και ΕΙΡΗΝΗ σε παγκόσμια βάση.). Η γειτονιά μας, (Ευρώπη, Ιταλία; )δεν μένουν εκτός έντασης. Εννοείται, (για όλους.) σε τέτοιες περιόδους δεν πάμε να λύσουμε διαφορές, προσέχουμε την ασφάλεια, την υγεία, τα παιδιά μας!
ΕΛΛΑΔΑ. Στα ΘΕΤΙΚΑ του 2014, αγώνας και αποτέλεσμα για εξυγίανση και θέσεις εργασίας, και προσπάθεια κατοχύρωσης κεκτημένων μέσα και έξω από τη χώρα. Μικρή «ανάσταση» πολιτισμού, τουρισμός, συνέχεια στην αρχαιολογική έρευνα, πιθανότητα ανακάλυψης αρχαίων έργων, που θα βοηθήσει την πατρίδα να πάρει κεφάλι στην τουριστική αγορά, (όπως έχω γράψει από τέλος 2012, στο www. Sofiastrology. gr .) και τελικά ΝΑΙ, έχουμε λόγους ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, κι ας είναι, (στα αρνητικά..) δύστροπη χρονιά στην παγκόσμια δίνη οικονομικής ανασφάλειας, φόβου χρεωκοπίας, έντονης πολιτικής αντιπαλότητας, ύπουλης βίας, εγκληματικότητας, κινδύνων πολέμου, κακιάς ζηλιάρας τρέλας, αφού οι θετικές μέρες «μιλούν» για ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στους ΕΛΛΗΝΕΣ μέσω ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας! Δεν επιμένω ότι είναι μόνον τα αρχαία ευρήματα που περιμένουμε από ανασκαφές, που δηλώνουν βοήθεια, μπορεί να επιστημονικές ανακαλύψεις για θέματα υγείας, (τα σκάνδαλα αναμενόμενα.) βραβεύσεις αθλητικών επιδόσεων, ομορφιάς, επενδύσεις ομογενών. Επίτευγμα με νέα καλλυντικά; πχ, διατήρησης νιότης; «πόλεμος» κατά του χρόνου με φάρμακα; Υψηλή τεχνολογία; ίσως! Αισθητική, τέχνες, πολιτισμός (γλυπτική και ψηφιδωτά) που είναι παράδοση και φέρνουν χρήμα από τουρισμό, με νέες δημιουργίες κι εξαγωγές. Επίσης υγρά, λάδι, κρασιά, βότανα, φάρμακα, τροφές, κλπ, με θέσεις εργασίας και εξαγωγές. Έρευνα, τεχνολογία κι ενέργεια, στάσιμα στην αρχή της χρονιάς, αλλά από το καλοκαίρι δείχνουν να έχουν μεγάλη επιχειρηματική πρόοδο, και, ίσως, μεγάλα κοιτάσματα! Α θέλετε να νιώσετε βαθιά, την αστρολογική ταυτότητα του 2014, διαβάστε την ιστορία του Αετού, που στη μέση της ζωής του, ξεριζώνει τα φτερά και σπάει το ράμφος του, και ζει άλλο τόσα χρόνια με τα καινούργια, που φυτρώνουν, πέντε μήνες μετά.
Η χρονιά απαιτεί προσοχή σε ασφάλεια και υγεία, ήρεμη στάση, όχι συσσώρευση θυμού στις σχέσεις, η απιστία κρατάει λίγο κι εκθέτει. Έχετε σεβασμό στο νόμο, σοφή οικονομική διαχείριση, (έχω γράψει απ το 2010, όχι τι θέλω, αλλά τι χρειάζομαι.) τα παγκόσμια θα πάρουν το δρόμο τους, δεν πάει πίσω το ρολόι! Αποφασίστε δημιουργία, με πόρους στενούς, αλλά διαλέξτε σωστά το πότε να ξεκινήσετε, (Όχι ξεκίνημα με ανάδρομο Άρη! ρωτήστε τον αστρολόγο σας..) . Με πίστη στον εαυτό , τον άνθρωπο, τα ταλέντα μας, το μέλλον, μπορούμε! Από Άνοιξη, το «ΕΓΩ» καλείται να αντικατασταθεί από συνεργασία, χωρίς να απολέσει την ατομικότητα, κι αυτό θα φέρει εύνοια συνεργασιών, σχέσεων, και οικονομική βελτίωση. Δυο τα καταφέρνουν καλύτερα από έναν, (και σε έξοδα κατοικίας.) κι εύκολα θα αποφασίζεται συγκατοίκηση, που όταν είναι αρμονική (με αγάπη) βοηθά την ψυχή, με τη χαρά της ένωσης! ΓΥΝΑΙΚΕΣ, φροντίστε, η χαρά του μαζί, να μην καταλήξει με ευθύνη σας, η «χαζή κι ο ναζί».! Η λογική επιλογή είναι στο χέρι μας, αν έχουμε μάτια ανοιχτά! Αν διαγνώσουμε χαρακτήρα πριν από συμβίωση, γάμο, παιδιά, κοινούς πόρους, υποχρεώσεις! Η πρωτοχρονιά, οι πρώτες 10 μέρες του 2014 , προτείνουν να προσέχουμε ο ένας τον άλλον (όλο το χρόνο.) κι όλοι μαζί την Πατρίδα μας από επιβουλές, έχοντας στο νου και την σοφή παροιμία «Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου».

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

now24.gr

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.
 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.