Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

20 από τις καλύτερες φωτογραφίες του 2013

Συγκλονιστικές εικόνες, ειδήσεις από την καθημερινή ζωή και απροσδόκητα γεγονότα, συλλαμβάνονται από τις κάμερες των φωτορεπόρτερ σε όλο τον κόσμο.


Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολουθούν τους συμμετέχοντες στην τέταρτη διαδρομή του φεστιβάλ San Fermin στην Pamplona, στη βόρεια Ισπανία, στις 10 Ιουλίου 2013.


Παιδί στην Παλαιστίνη αντιδρά λίγο μετά αφότου έφτασε στο σπίτι από το σχολείο, συνειδητοποιώντας ότι το σπίτι είχε κατεδαφιστεί. Σύμφωνα με την την δημοτική υπηρεσία το σπίτι είχε κατασκευαστεί χωρίς τις απαραίτητες άδειες.


Αεροπλάνο πλησιάζει το αεροδρόμιο του Χήθροου για προσγείωση, με φόντο το «Φεγγάρι του Θερισμού» (η πανσέληνος που είναι κοντά στη φθινοπωρινή ισημερία ονομάζεται κατά την «Φεγγάρι του Θερισμού» , και δηλώνει την περίοδο όπου οι αγρότες ξεκινούν τη συγκομιδή των καλλιεργειών.)
Αεροπλάνο πλησιάζει το αεροδρόμιο του Χήθροου για προσγείωση, με φόντο το «Φεγγάρι του Θερισμού» (η πανσέληνος που είναι κοντά στη φθινοπωρινή ισημερία ονομάζεται κατά την «Φεγγάρι του Θερισμού» , και δηλώνει την περίοδο όπου οι αγρότες ξεκινούν τη συγκομιδή των καλλιεργειών.)

Άντρας των τουρκικών ΜΑΤ ρίχνει σπρέι πιπεριού σε μια γυναίκας που συμμετέχει σε μια διαμαρτυρία ενάντια στην καταστροφή των δέντρων που προκαλεί η κατασκευή μιας διάβασης πεζών στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη (28 Μαΐου του 2013. REUTERS / Osman Orsal)


Άντρας των τουρκικών ΜΑΤ ρίχνει σπρέι πιπεριού σε μια γυναίκας που συμμετέχει σε μια διαμαρτυρία ενάντια στην καταστροφή των δέντρων που προκαλεί η κατασκευή μιας διάβασης πεζών στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη (28 Μαΐου του 2013. REUTERS / Osman Orsal)


Ο Πάπας Φραγκίσκος έκλεισε τη λειτουργία του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, αγκαλιάζοντας και φιλώντας έναν παραμορφωμένο άνδρας, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται νευροϊνωμάτωση. Η νευροϊνωμάτωση είναι μια αυτοσωματική επικρατής διαταραχή που προσβάλλει άτομα όλων των πληθυσμιακών ομάδων. Τα συμπτώματα της νόσου εντοπίζονται συχνότερα στο δέρμα, τους οφθαλμούς, τα οστά και το νευρικό σύστημα.


Τιγράκι τριών μηνών της Σουμάτρας στον εθνικό ζωολογικό κήπο στην Ουάσιγκτον αντιδρά όταν το ρίχνουν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής για να προσδιορισθεί η ικανότητά του να κολυμπάει (AP Photo / Manuel Balce CeNET)


Με τους πολύβοους δρόμους της Νέας Υόρκης φαίνεται ότι ευθυγραμμίζεται ο Ήλιος δύο φορές τον χρόνο, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους μια μαγευτική εικόνα της πόλης λουσμένης με τα εντυπωσιακά χρώματα της δύσης.Το Μανχάτανχεντζ αποτελεί ένα μοναδικό αστικό φαινόμενο στον κόσμο.
Η ονομασία του εντυπωσιακού παιχνιδίσματος του ηλιακού φωτός με την άσφαλτο και τα γυάλινα κτίρια της αμερικανικής μεγαλούπολης, προέκυψε από το «πάντρεμα» του νεοϋρκέζικου Μανχάταν με εκείνη του φημισμένου νεολιθικού μνημείου του Στόουνχεντζ, στη Βρετανία. (AP Photo/John Minchillo)


Κεραυνός χτυπά την κεραία του κτιρίου Willis Tower στο Σικάγο. (Scott Olson / Getty Images)


Μαχητής του Απελευθερωτικού Στρατού της Συρίας χαιδεύει μια γάτα σε δρόμο της παλιάς πόλης του Χαλεπίου στη Συρία.


Τρία πτώματα σε παραλία κοντά στην πόλη της Σικελίας, μετά το ναυάγιο ενός πλοίου γεμάτου από Αφρικανούς μετανάστες, που κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους. (REUTERS / Gianni Mania)




Δεκάχρονος εργάζεται σε εργοστάσιο όπλων για τον Απελευθερωτικό Στρατό της Συρίας (REUTERS / Hamid Khatib)


Πτώματα κρέμονται από γέφυρα στη πόλη Saltillo του Μεξικό. Πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών ναρκωτικών (REUTERS / Stringer)


Κοριτσάκι ψάχνει για ασφαλές μέρος κατά τη διάρκεια επίθεσης μιας παράνομης ένοπλης ομάδας στο Εμπορικό κέντρο Westgate στο Ναϊρόμπι της Κένυας .(REUTERS / Goran Tomasevic)


Παλαιστίνιοι και οι Ισραηλινοί απολαμβάνουν την ηλιόλουστη μέρα σε παραλία στη Μεσόγειο Θάλασσα κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ Eid al-Fitr στο Τελ Αβίβ. (AP Photo / Oded Balilty)


Ένα τεράστιο, σχεδόν απολιθωμένο αυγό πουλήθηκε για το ποσό των 66.675 λιρών (79.265 ευρώ) στον γνωστό οίκο δημοπρασιών Christie's, του Λονδίνου. ο αυγό προέρχεται από ένα «πουλί ελέφαντα», ένα είδος που πλέον έχει αφανιστεί αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν. Το τεράστιο αυτό αυγό βρέθηκε στο νησί της Μαδαγασκάρης και πιστεύεται ότι χρονολογείται πριν το 17ο αιώνα.


Άντρας δεμένος σε θέση αναμονής για να εκτελεστεί σε πλατεία στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου. Καταδικάστηκε στην ποινή του θανάτου όταν ομολόγησε τη δολοφονία δημοσιογράφου.


Γενική άποψη του λιμανιού του Σύδνεϋ που καλύπτεται από καπνό μετά τις δασικές πυρκαγιές στις παρυφές της πόλης, στις 17 Οκτωβρίου 2013. (Brendon Thorne / Getty Images)


Αρκουδάκι θαμμένο στο χιόνι μετά από ολονύκτια χιονόπτωση γύρω από το δημοτικό σχολείο Sandy Hook, στις 27 Δεκεμβρίου 2012. Τρεις ημέρες μετά ο Άνταμ Λάνζα εισέβαλε στο σχολείο και σκότωσε 20 παιδιά και 6 ενήλικες. (REUTERS)


Αστυνομικός μεταφέρει χοίρο που περιφερόταν στους δρόμους της Βόρειας Καρολίνας (AP Photo)


Μαζί με την εκτόξευση του LADEE (Lunar Atmosphere and Dust Environment Explorer) από το διαστημικό κέντρο της NASA στην ακτή της Βιρτζίνια, εκτοξεύθηκε και ένας άτυχος βάτραχος που μάλλον βρίσκονταν στην εξέδρα εκτόξευσης, στην οποία υπάρχει δεξαμενή νερού.

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

Πηγή
 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.