Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

50+ : Σχέδια για ψηφιδωτά

Ανεξάντλητα. Πραγματικά ατέλειωτα, τόσο ...άπειρα, όσο και τα σχέδια που μπορείτε να αποτυπώσετε σ΄έναν καμβά ζωγραφικής.




Επειδή όμως για να φτιάξετε μια απλή κατασκευή για το σπίτι δεν είναι απαραίτητο να είστε και "εμπνευσμένοι καλλιτέχνες", δείτε μερικές προτάσεις για να πάρετε μια ιδέα για το ποια ακριβώς μορφή μπορείτε να πάρει ένα αντικείμενο με την τεχνική του ψηφιδωτού.

Και φυσικά μην εστιάσετε στο ίδιο το αντικείμενο, αντιγράψτε την "κεντρική ιδέα" του σχεδίου και μην ξεχνάτε ότι ακόμα και το πιο επαγγελματικό σχέδιο μπορείτε να το φέρετε στα ..ερασιτεχνικά σας μέτρα, διατηρώντας τον βασικό σχεδιασμό και τις αποχρώσεις και αλλάζοντας το μέγεθος των ψηφίδων που θα χρησιμοποιήσετε ή την απόσταση μεταξύ τους. Ναι, το αποτέλεσμα δεν θα είναι "επαγγελματικό" αλλά θα είναι μια εντυπωσιακά όμορφη, δική σας, χειροποίητη κατασκευή.


Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας




 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.