Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

H Kelly Brook στο πιο sexy ημερολόγιο του 2014! (VIDEO)

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με το πιο sexy ημερολόγιο της χρονιάς στη Βρετανία, η 33χρονη Kelly Brook παρουσίασε το ημερολόγιο της για το 2014, κυκλοφορώντας παράλληλα στο YouTube ένα super sexy teaser από την όλη διαδικασία της φωτογράφησης.
Γεννημένη πριν 33 χρόνια στο Ρότσεστερ του Κεντ, στην Αγγλία, η Kelly Brook είναι διάσημη σ’ ολόκληρο τον κόσμο για τις τολμηρές εμφανίσεις της σε αντρικά περιοδικά, προβάλλοντας πάντα το πληθωρικό της μπούστο.
Η καριέρα της Brook ξεκίνησε στα 16 της χρόνια όταν κέρδισε σ’ ένα διαγωνισμό ομορφιάς, στον οποίο μάλιστα την είχε συνοδεύσει η μητέρα της, ενώ λίγο αργότερα έκανε και τα πρώτα της διαφημιστικά για εταιρείες όπως οι Foster's Lager, Renault Mégane, Walker's crisps και Piz Buin.
Το τελευταίο διάστημα η Kelly προσπαθεί να επανέλθει στη show biz αφού πρόσφατα έχασε το παιδί που περίμενε από τον σύντροφο της Thom Evans, ένα γεγονός που της στοίχησε πολύ.



Πηγή



 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.