Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ''FEMA'' ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

(N.Morgan) Υπήρξε πολλή συζήτηση τον τελευταίο καιρό για τα FEMA στρατόπεδα, υπό το φως της τρέχουσας οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα. Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πώς να ξεφύγουν από τα στρατόπεδα της FEMA του Ομπάμα.


Καλέστε το χρέος οροφή κερδοσκοπίας. Με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση μόλις λίγες μέρες πριν από την αθέτηση στα τρισεκατομμύρια δολάρια σε δάνεια, προετοιμάζονται για το χάος.


Και τα $ 500 εκατομμυρια δολαρια σε ένα έτος «ετοιμότητας» της βιομηχανίας είναι οι πλημμύρες στην μπλογκόσφαιρα με τις διαφημίσεις για τα πυρομαχικά, ράβδους χρυσού, τα αντιβιοτικά, πάγωμα σε αποξηραμένα τρόφιμα, προκατασκευασμένες αποθήκες και αμέτρητα άλλα προϊόντα για να σας βοηθήσουν να αντέξετε το επικείμενο χάος. Όμως, μία εταιρεία είναι ιδιαίτερα επιθετική για την αξιοποίηση της παράνοιας" preppers" , ιδιαίτερα οι preppers που βλέπουν τον Μπαράκ Ομπάμα ως τον πρώτο καβαλάρη της Αποκάλυψης.
Την περασμένη εβδομάδα, ένα ανώνυμο e-mail σε άγρα πελατών βγήκε στους αναγνώστες της συντηρητικής site ειδήσεων, GOPUSA.gov.

Προειδοποίησε:..


Υπάρχουν τρία κρυφά σημεία ότι ο Ομπάμα
είναι έτοιμος να σας ρίξει σε ένα στρατόπεδο FEMA.
Είναι στην μυστική ατζέντα του.
Αλλά μόλις ξέρετε αυτά τα τρία σημεία ...
είστε ήδη ένα βήμα μπροστά.
Εσείς έχετε τον έλεγχο.
Μπορείτε να τους κερδίσετε στο δικό τους παιχνίδι.
Κάντε κλικ εδώ για να τους ελέγξετε έξω τώρα,
πριν είναι πολύ αργά.
Ο σύνδεσμος οδηγεί σε μια κηλίδα μάρκετινγκ ιστοσελίδα-cum-infomercial, για ένα βίντεο που ονομάζεται το σχέδιο επιβίωσης Patriot, το οποίο προωθείται επίσης σε δημοφιλείς συντηρητικές περιοχές, όπως η World Net Daily. Οι infomercial ισχυρίζεται ότι η Αμερική είναι έτοιμη να βιώσει "μια κρίση που δεν μοιάζει με καμμία άλλη στην ιστορία, μια καταστροφή που θα επισκιάσει, την Κατρίνα,το Περλ Χάρμπορ,την 9/11, τη Μεγάλη Ύφεση, ακόμη και τον εμφύλιο πόλεμο." Τι περισσότερο, είναι αυτή η "οικονομική Χιροσίμα, "είναι" barreling κάτω σε μας σαν μια εμπορική αμαξοστοιχία σε μόλις 10 μήνες ή λιγότερο ... Αν δεν έχετε κάνει κάποια πολύ συγκεκριμένα βήματα είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα σας αφήσει άφραγκους, πεινασμένους, και θα αγωνίζεστε απεγνωσμένα για τη ζωή σας. "
Ποια μέτρα είναι αυτά; Η infomercial δεν λέει.


Αντ 'αυτού, ερευνά ένα αλαζονικό σχετικά με την Federal Reserve, υποστηρίζοντας ότι είναι μέρος του οικοπέδου από άπληστους τραπεζίτες στην "εξέδρα στο σύνολο της οικονομίας των ΗΠΑ υπέρ τους» δελεάζοντας τη χώρα σε ένα γιγάντιο χρέος, δεν μπορεί ποτέ να επιστρέψει. Ακόμη χειρότερα, αυτή το «Massive σύστημα Ponzi" είναι έτοιμο να "έρθει συντρίβοντας τα πάντα." Όταν το κάνει, οι γείτονες θα μάχονται μεταξύ τους μέχρι θανάτου για μία κονσέρβα τόνου.


Αλλά ποτέ δεν φοβούνται. Υπάρχει μια "απλή αλλά εντυπωσιακά ισχυρή μέθοδος» που θα έχουν οι εισβολείς "τρέχουν μακριά από το σπίτι σας, όπως φοβούνται τα μικρά κορίτσια." Και μπορείτε να το μάθετε από «την άνεση του σπιτιού σας," όλα για μια απλή $ 37. Ανάμεσα στις δεξιότητες που θα μαζέψει μέσω του Survival βίντεο" Σχέδιο Patriot":
Πώς να μετατρέψετε 200 ​​δολάρια σε μια μεγάλη προσφορά από 37 βασικά είδη διατροφής που θα σας κρατήσει και την οικογένειά σας να τρέφεται κατά τη διάρκεια της κρίσης ...
Πώς να βεβαιωθείτε ότι το Urban Warfare ποτέ δεν αγγίζει την οικογένειά σας.
Πώς να διατηρήσετε τη στρατιωτική έξω από το σπίτι σας, ακόμα και αν έχουν μια παραγγελία εκκένωσης (αυτό θα σώσει τα παιδιά σας από τους εφιάλτες) ...
Πώς να περπατήσετε ήρεμα μέσα σε επικίνδυνες ταραχές - εντελώς άοπλοι ... Αυτό θα έρθει σε πρακτικό εάν πρέπει να βγούμε και να πάρουμε πολύτιμες προμήθειες.Πηγή
ΠΗΓΗ

Πηγή

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.