Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Παράξενο φάσμα συχνοτήτων

Magnetostimulation είναι ένα από τα μυστήρια φαινόμενα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου των διάφορων φασμάτων συχνότητας.

οι εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες βρίσκονται μεταξύ 0 Hz σε 1000 Hz.

Σαν αρχη του καθ. Feliks Jaroszek, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα δεν προκαλούν τον ιονισμό ή την επαγωγή.

Για τα μαγνητικά πεδία χαμηλής συχνότητας είναι χρήσιμο να χωριστούν οι ιδιότητες του μαγνητικού πεδίου από εκείνους του ηλεκτρικού πεδίου.

Το αντίθετο στα μεταβλητά ηλεκτρικά πεδία, μεταβλητά μαγνητικά πεδία έχει τη χαμηλή αναλογία καταστολής κατά εκτέλεση του ανθρώπινου σώματος.

Γίαυτό τα μαγνητικά πεδία χρησιμοποιούνται στα διαγνωστικά και τη θεραπεία και αναφέρονται ως ή μαγνητοθεραπείας/και magnetostimulation.

Στη μαγνητοθεραπεία, η επαγωγή μαγνητικών πεδίων είναι περίπου χίλιες φορές μια υψηλότερη από την επαγωγή του μαγνητικού πεδίου που χρησιμοποιείται στο magnetostimulation.

Μέχρι σήμερα, δεν ξέρουμε ακριβώς, πώς λειτουργεί σε ένα ανθρώπινο σώμα.

Σύμφωνα με τον καθ. Tadeusz Mika, τα σωματικά αποτελέσματα οφείλονται στα αδύνατα ρεύματα που προκαλούνται στον ιστό από τα κυμαιμένος μαγνητικά πεδία, που προκαλούν, μεταξύ των άλλων:

- αύξηση στη διαπερατότητα των semipermeable μεμβρανών

- αύξηση στη μεμβράνη ή/και την ιονική ενέργεια

- επίδραση στις ηλεκτροοσμωτικές φυσιολογικές διαδικασίες

- επίδραση στις νευρωνικές διαδικασίες από τη συσσώρευση των πολύ μικρών δυνατοτήτων

Οι προαναφερθέντες τομείς της επίδρασης μαγνητικών πεδίων προτείνουν τα θετικά αποτελέσματα στην ικανότητα και την αποκατάσταση, ειδικά στις δυσλειτουργίες μηχανών.

Είναι ιδιαίτερα ορατό στη θεραπεία σπασίματος κόκκαλων και τη θεραπεία οστεοπόρωσης, καθώς επίσης και στη θεραπεία του διαβήτη, της αρτηριακής υπέρτασης και άλλων οργανικών ασθενειών.

Πηγή: alitogr.blogspot.gr

Πηγή


 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.