Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μάσκα μαλλιών για αντιμετώπιση της θαμπάδας

Η καθημερινή χρήση προϊόντων styling και γενικότερα η ρύπανση καταστρέφουν και κάνουν τα μαλλιά σας πιο θαμπά λόγω των κατάλοιπων που αφήνουν και τα οποία «ρουφάνε» την υγρασία της τρίχας.
Χαρίστε τους τη λάμψη που τους λείπει με μια απλή φυσική μάσκα μαλλιών, βασισμένη στα γαλακτοκομικά προϊόντα, που έχουν την ικανότητα να αναστρέψουν αυτή την κατάσταση, χάρη στο λακτικό οξύ, το οποίο αφαιρεί τα κατάλοιπα και στα λιπαρά που ενυδατώνουν την τρίχα.
Θα χρειαστείτε:
- 1/2 φλιτζάνι sour cream ή στραγγιστό γιαούρτι
Τρόπος εφαρμογής:
Κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε νωπά μαλλιά. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 20 λεπτά και ξεβγάλτε τα με χλιαρό και στη συνέχεια κρύο νερό. Τέλος, λουστείτε κανονικά και είστε έτοιμες.
Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να επαναλαμβάνετε αυτή τη μάσκα κάθε 15 μέρες.

Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας


 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.