Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ακτινίδιο αντί για σόδα.

Επιστήμονες από τη Νέα Ζηλανδία διεξήγαγαν μία έρευνα όσον αφορά τα ακτινίδια και η συμβουλή που δίνουν στο ευρύ κοινό είναι να καταναλώνουν μετά το φαγητό ένα ακτινίδιο διότι τα ακτινίδια επιταχύνουν πολύ τη διαδικασία της πέψης.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτό συμβαίνει διότι το ακτινίδιο είναι πλούσιο σε ακτινιδίνη. Η ακτινιδίνη είναι ένα ένζυμο το οποίο φάνηκε να διασπά τροφές πλούσιες σε πρωτείνες όπως για παράδειγμα το κόκκινο κρέας, τα αυγά, το γιαούρτι, το τυρί και ο τόνος γρηγορότερα σε σύγκριση με τα πεπτικά ένζυμα. Οι διατροφολόγοι πιστεύουν ότι τα ακτινίδια θα μπορούσαν να βοηθήσουν κόσμο με πεπτικές διαταραχές και να αποκαταστήσουν τις λεγόμενες σόδες διότι καταναλώνοντας ένα ακτινίδιο αν μη τη άλλο εκτός από την ομαλότερη πέψη ο οργανισμός λαμβάνει επιπλέον βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Πηγή:www.ecotimes.gr

Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.