Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς ανακοινώνουν έναν πόλεμο οι Αμερικανοί πρόεδροι (video)

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε διάγγελμα για το θέμα, αλλά ακόμη η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Αν όμως τελικά το Κογκρέσο δώσει την έγκρισή του για την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, στις ΗΠΑ γνωρίζουν πώς θα το ανακοινώσει αυτό ο πρόεδρος. Υπάρχει μία συγκεκριμένη παράδοση.
Για ολόκληρες γενιές, οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει πως η χώρα μπαίνει σε νέες πολεμικές περιπέτειες από ένα σημείο: το Οβάλ Γραφείο. Συνήθως το διάγγελμα γίνεται στη ζώνη prime time και μερικές ώρες αφού έχουν πέσει οι πρώτες βόμβες.

Πρόκειται για φόρμουλα που προβάλει τη δύναμη των ΗΠΑ- ο πρόεδρος καθισμένος στο γραφείο του- αλλά και την ανθρωπιά, με τις οικογενειακές φωτογραφίες πίσω του. Οπως εκτιμούν οι αναλυτές, ο Ομπάμα δεν θα αλλάξει τη συνταγή και θα ανακοινώσει στους Αμερικανούς με τον ίδιο τρόπο το «χτύπημα» στη Συρία.






























Πηγές: Time
iefimerida
thecuriosityofcat
anekshghtakaiapokryfa

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.