Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκ: Αποκαλύπτεται τεράστιο σκάνδαλο στη Eurovision – Oι χώρες που αγόραζαν δωδεκάρια

Εξαγορά ψήφων και δη των χρυσών 12αριών γινόταν στη Eurovision, με το Αζερμπαϊτζάν να είναι ο πρωταθλητής στη διοργάνωση του 2013 στο Μάλμε της Σουηδίας γράφει η Daily Mail.
Oι κατηγορίες αυτές και οι έρευνες που τις αφορούν, πλήττουν αμείλικτα τη διοργάνωση και απογοητεύουν τους απανταχού θαυμαστές της.
Το Αζερμπαϊτζάν – που επί 4 συνεχή χρόνια έπαιρνε δωδεκάρια από τη Μάλτα- κατηγορείται πως όχι μόνο εξαγόραζε ψήφους, αλλά πλήρωνε φοιτητές στη Λιθουανία για να ψηφίζουν ξανά και ξανά, προμηθεύοντας τους με κάρτες sim για τα κινητά τους. Αλλά και η FYROM κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να στήσει τον διαγωνισμό με τον ίδιο τρόπο.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Eurovision, η ίδια η ΕΒU διεξάγει έρευνα, που εκτός από το Αζερμπαϊτζάν αφορά και άλλες 4 χώρες.

Πηγή




 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.