Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μια συγκλονιστική διαφήμιση για τη φιλία έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια απλή διαφήμιση καταφέρνει να συγκινήσει τους θεατές με κάποιο βαθύτερο νόημα ή απλά με δυνατές εικόνες, ωστόσο, το βίντεο – ύμνος στη φιλία αγκαλιάστηκε από εκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε λίγες ημέρες.
Πρόκειται για τη νέα καμπάνια της εταιρείας μπύρας Guiness με το προφανές σλόγκαν του πόσο βοηθάει το συγκεκριμένο ποτό τις δυνατές φιλίες μεταξύ ανδρών.
Το βίντεο δείχνει μια παρέα ΑμεΑ να παίζουν μπάσκετ καθισμένοι στα αναπηρικά καροτσάκια τους, ωστόσο, στο τέλος φανερώνει πως μόνο ο ένας από αυτούς έχει πραγματικό κινητικό πρόβλημα, απλά οι υπόλοιποι επειδή επιθυμούν να αθληθούν και να παίξουν παρέα με τον φίλο τους επιλέγουν να ζήσουν έστω και στο ελάχιστο αντιμέτωποι με τις προκλήσεις που βιώνει ο ίδιος στην καθημερινότητά του.





a-pistefto

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.