Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Οι τάσεις στα νύχια και το μανικιούρ

Το φθινόπωρο έχει ήδη μπει, γι' αυτό και εντοπίσαμε όλες τις νέες τάσεις του manicure που πρόκειται να κυριαρχήσουν στα άκρα τη νέα σεζόν.


Το μπορντό αναμένεται να είναι το χρώμα του φθινοπώρου και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, οι οποίες αρχίζουν σιγά σιγά να ασπρίζουν.


Η νέα μόδα θέλει τις παλιές σου σκιές να γίνονται τα καλύτερα χρώματα βερνικιών. Ρίξε λίγη ποσότητα βάσης σε μια επιφάνεια, ρίξε και την σπασμένη σκιά και voila!



To Ματ μανικιούρ θα μας απασχολήσει και φέτος με έξυπνες παραλλαγές και διακριτικές λεπτομέρειες. Φυσικά, ο συνδυασμός με το μαύρο είναι αυτός που θα το απογειώσει!


Το αμυγδαλωτό σχήμα κάνει δυναμική επανεμφάνιση το φθινόπωρο με το nude χρώμα να το συνοδεύει για καλύτερο αποτέλεσμα.




Οι αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου είναι πολλές, διάλεξε την αγαπημένη σου και απλά άσε την να αναδείξει τα άκρα σου!


Το γκρι αποτελεί το κατεξοχήν χρώμα του φθινοπώρου και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την γκάμα των χρωμάτων για τα βερνίκια.



Ο Cavalli προτίμησε τις μεταλλικές αποχρώσεις που εκτός από στυλ δίνουν και μια δόση glam στην κάθε εμφάνιση



Το sparkly manicure συνδυάζεται με το αγαπημένο και κλασικό μαύρο και το αποτέλεσμα μας εισάγει με τον καλύτερο τρόπο στον χειμώνα!


Ματ και καφέ αποτελούν τα δυο χαρακτηριστικά του μουντού φθινοπώρου. Εφάρμοσέ τα από τώρα, πριν μπει για τα καλά το κρύο!


Πηγή

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.