Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ξαφνική Άσκηση της Δύναμης 'Δ΄στο Γράμμο με εντολή A/ΓΕΕΘΑ ...μήνυμα με πολλούς αποδέκτες !!!!

Βροντερό μήνυμα στους Αλβανούς ,Σκοπιανούς και όχι μόνο
...έστειλε ο Α/ΓΕΕΘΑ με την ξαφνική αξημέρωτα Άσκηση της Δύναμης ''Δ"" ! Καθήστε καλά γιατί φτάνουμε σε χρόνο ρεκόρ και δεν χρειαζόμαστε να είμαστε στατικοί σε Στρατόπεδα !

''Το μήνυμα της Ασκήσεως απο ότι φαίνεται έχει και αποδέκτες και σε τοπικούς Τοπάρχες Δημάρχους και Παπάδες ...που ενώ ξεσήκωναν τον λαός εναντίον των Στρατοπέδων ,μόλις έχασαν τα έσοδα άρχισαν τις αντιδράσεις !''

Τις πρωινές ώρες της 10ης Σεπτεμβρίου 2013, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο άσκησης «Πυρπολητής 6/13» ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης ("Δ") του Βόρειου τομέα με σκοπό την διεξαγωγή αεροκίνητης ενέργειας καθώς και ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών στον ορεινό όγκο του Γράμμου (περιοχή χωρίου Διποταμία)

Στην άσκηση συμμετέχουν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου χερσαίου τομέα καθώς και μεταφορικά Ε/Π του ΣΞ τα οποία θα συνοδεύονται από επιθετικά Ε/Π APACHE.

periergaa

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.