Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το παιδί και το δελφίνι

Ο 8χρονος Cieran Kelso έχασε και τα δυο του πόδια σε πολύ μικρή ηλικία εξαιτίας της μηνιγγίτιδας. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και ασχολήθηκε ενεργά με την κολύμβηση, ενώ έκανε όλα τα αγαπημένα του σπορ χρησιμοποιώντας προσθετικά μέλη. Οι γονείς και τα αδέλφια του τον στήριξαν όσο μπορούσαν και οι φίλοι του επίσης, φροντίζοντας ποτέ να μην αισθανθεί μειονεκτικά απέναντι στους άλλους. Μεγάλη του αγάπη πάντα ήταν τα δελφίνια.


Από μικρός τραβούσε τον πατέρα του στα ενυδρεία και στα θαλάσσια πάρκα για να τα βλέπει από κοντά, μα πάνω από όλα λατρεία έδειξε στο περίφημο δελφίνι της ταινίας «Dolphin’s Tale», ακριβώς επειδή χρησιμοποιεί προσθετική ουρά για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Αυτός έγινε ο αγαπημένος του ήρωας και ο μικρός
είδε την ταινία πολλές φορές. Ταυτίστηκε μαζί του, ίσως επειδή έμοιαζαν να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Έτσι πριν από έναν μήνα βρέθηκε μαζί του στο Clearwater Marine Aquarium στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου μια μεγάλη έκπληξη τον περίμενε: Να κολυμπήσει μαζί με το αγαπημένο του δελφίνι. Αφού φόρεσε, λοιπόν, τα προσθετικά «πτερύγια», ο Cieran Kelso βούτηξε στο νερό και άγγιξε το όνειρό του. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά!


Πηγή

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.