Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μετατρέψτε τα μπουκάλια της μπύρας σε γυάλινες κούπες! (5 εύκολα βήματα)

Τα γυάλινα αντικείμενα, μπορεί να κοστίζουν αρκετά ακριβά ειδικά αν είστε στο κολέγιο και λόγω <<αδέξιας>> μεταχείρισης σπάζετε συνεχώς τα ποτήρια σας.. Ξεκινήστε απλώς χρησιμοποιώντας τα άδεια μπουκάλια μπύρας σας και μετατρέποντας τα στα νέα γυάλινα ποτήρια σας. Κοιτάξτε προσεκτικά, είναι εύκολο να γίνουν και αποτελεί μία φθηνή λύση!Ακολουθήστε αυτά τα 5 απλά βήματα.


Βήμα 1 - Πιάσε ένα μπουκάλι μπύρας κατά προτίμηση με χοντρό γυαλί, όπως μπουκάλια κορώνα.
Δέστε ένα κορδόνι ακριβώς πάνω από την ετικέτα στο άδειο μπουκάλι.


Βήμα 2 - Κρατήστε το κορδόνι δεμένο και βυθίστε το σε αέριο αναπτήρα.


Βήμα 3 - Τοποθετήστε το κορδόνι πίσω στη φιάλη και κρατήστε το οριζόντια. Κάψτε το περιστρέφοντας την φιάλη, ώστε η φλόγα να απλώνεται. Θα πρέπει να ακούσετε μία μικρή ρωγμή στο μπουκάλι μετά από περίπου 10 δευτερόλεπτα.


Βήμα 4 - Αφού ακούσετε τη ρωγμή, ρίξτε κρύο νερό στο κορδόνι και η κορυφή της φιάλης θα αποχωριστεί από το υπόλοιπο μέρος του μπουκαλιού.


Βήμα 5 - Περάστε με γυαλόχαρτο και άμμο τα άκρα της φιάλης μέχρι να γίνουν λεία.



Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας


 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.