Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

10 συμβουλές ομορφιάς της… στιγμής!

Διαβάστε πώς θα καταφέρετε να αναδείξετε σε λιγότερο από 10 λεπτά τα καλύτερα στοιχεία της εξωτερικής σας εμφάνισης χωρίς καθόλου κόπο.

Η φρεσκάδα, η ομορφιά και η καλαισθησία είναι αδιαπραγμάτευτες ακόμη και όταν το πρόγραμμα της μέρας είναι το πιεστικό που δεν υπάρχουν περιθώρια για την «ιεροτελεστία» του πρωινού beaute. Με έξυπνα κόλπα όμως, μπορείτε να γλιτώσετε χρόνο και κόπο, αναδεικνύοντας τα καλύτερα στοιχεία της εξωτερικής σας εμφάνισης. Διαβάστε παρακάτω δέκα μικρά μυστικά ομορφιάς που δεν χρειάζονται περισσότερα από 10 λεπτά για να σας χαρίσουν την φρεσκάδα που θέλετε κάθε πρωί.

1. Σας πήρε ο ύπνος το πρωί και δεν έχετε χρόνο για την ιεροτελεστία του μακιγιάζ; Απλώστε λίγη πούδρα στα μάγουλα με χοντρό πινέλο και με απαλές πινελιές στο μέτωπο, το πιγούνι και τη μύτη. Με ένα πινέλο για τα μάτια, απλώστε επίσης λίγη πούδρα στα βλέφαρα. Το πρόσωπό σας θα αποκτήσει μια ζεστή ζωντάνια.

2. Τα ουδέτερα χρώματα μπορούν να κρύψουν τυχόν λάθη, που μπορεί να γίνουν όταν χρησιμοποιείτε έντονες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σας, όταν βιάζεστε. Διαλέξτε λοιπόν ουδέτερες αποχρώσεις μακιγιάζ που μπορούν ωστόσο να αναδείξουν με φυτικό τρόπο τα μάτια σας ή το χρώμα των χειλιών σας.

3. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έντονο βλέμμα από τη μάσκαρα, αλλά πόσο εύκολο είναι να την απλώσετε σωστά όταν βιάζεστε; Μήπως να σκεφτόσασταν τις τεχνητές βλεφαρίδες; Απευθυνθείτε σε ένα επαγγελματία για την εμφύτευση βλεφαρίδων, με ανώδυνο τρόπο. Θα δείχνετε ομορφότερη ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, ενώ το αποτέλεσμα με καλή συντήρηση μπορεί να διαρκέσει έως και δύο μήνες.

4. Μη σπαταλάτε το χρόνο σας τα πρωινά διορθώνοντας τα νύχια σας ή κόβοντας τα πετσάκια. Αντί για βερνίκι νυχιών, μπορεί να απλώνετε στα νύχια σας μια θρεπτική βάση ανά δυο-τρεις μέρες. Τα νύχια σας θα δείχνουν περιποιημένα και καθαρά, ενώ οι βιταμίνες που περιέχουν τα προϊόντα περιποίησης θα κάνουν τα νύχια σας πιο δυνατά.

5. Δεν χρειάζεται κάθε πρωί να λούζετε και να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, ταλαιπωρώντας τα. Βρέξτε και στεγνώστε ελαφρώς τις τούφες στο περίγραμμα του προσώπου σας, διότι αυτές είναι που συνήθως λαδώνουν ευκολότερα επειδή αντλούν τη λιπαρότητα του δέρματος αλλά και το ιδρώτα του μετώπου.

6. Ποιος έχει χρόνο να περιμένει το πρωί να στεγνώσει το αποσμητικό για τις μασχάλες; Αλλά τι κάνουμε όταν δεν θέλουμε τα ρούχα μας να γεμίσουν τα κλασσικά άσπρα σημάδια; Φορέστε λοιπόν κανονικά το αποσμητικό σας, βάλτε στις μασχάλες από ένα χαρτομάντιλο και φορέστε με ασφάλεια τα ρούχα σας.

7. Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας, σταματήστε λίγο πριν το τελείωμα του styling και απλώστε στο πρόσωπο την ενυδατική σας κρέμα. Συνεχίστε το στέγνωμα των μαλλιών αλλά και του προσώπου, με χλιαρό αέρα.

8. Ανακατέψτε τα μαλλιά σας το πρωί, αφού λίγο πριν έχετε βάλει στο πρόσωπο ενυδατική κρέμα. Τα μαλλιά σας με αυτό τον τρόπο ενυδατώνονται ελαφρώς και ξαναζωντανεύουν, αφήνοντας στο μαξιλάρι την «κουπ του ύπνου».

9. Αντί να χρησιμοποιείτε ξεχωριστή τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο, επιλέξτε προϊόντα καθαρισμού που περιέχουν σαλικυλικό οξύ. Το συστατικό αυτό αποδομεί και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας τους πόρους καθαρούς.

10. Ποιος έχει χρόνο το πρωί να περιφέρεται στο σπίτι με φέτες αγγούρι κάτω από τα πρησμένα μάτια; Αποφύγετε λοιπόν το βράδυ να τρώτε τροφές με πολύ αλάτι, όπως πατατάκια και τηγανητές πατάτες. Προκαλούν κατακράτηση υγρών και μπορεί να προκαλέσουν σακούλες κάτω από τα μάτια. Προσπαθείτε επίσης να κοιμάστε με το κεφάλι σας ελαφρώς ανασηκωμένο. Αν πάλι υποφέρετε από αλλεργίες, τότε ο γιατρός σας θα σας προτείνει πιο εξειδικευμένες λύσεις.

in.gr

Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.